Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΑΟΥΑ.Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ηρακλή στην αγορά της Ρουμανίας.Οι παίκτες είναι:Γκιονέα,Μπάτσιου,Λόβιν και οι τρεις αγωνίζονται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.Το δημοσιεύμα της(Ζiare.com) έκανε λόγο οτι ο προπονητής του Ηρακλή Ολεγκ Προτάσοφ θέλει τρείς παίκτες της Στεάουα.Ο Ηρακλής κυρίως ενδιαφέρεται για τον Γκιονέα ο οποίος έχει και 13 συμμετοχές στην Εθνική Ρουμανίας και δύο με την Εθνική Ελπίδων.Οι τρεις παίκτες που ενδιαφέρουν τον Γηραιό μόνο με μορφή δανεισμού μπορεί να έρθουν λόγο των μεγάλων συμβολαίων που έχουν με την Στεάουα. Εκτός από το δημοσίευμα για την αναφορά των παικτών που ενδιαφέρετα ο Ηρακλής,οι Ρουμάνιοι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο και για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Ηρακλής(π.χ Οπερ).Στη λίστα των κεντρικών αμυντικών είναι και ο 32χρονος διεθνής Βούλγαρος Τοπουζάκοφ.
Μεταγραφές-Επιθετικός απο Αγγλία!
Ο Ηρακλής έχει προσυμφώνησει με επιθετικό παίκτη από την Αγγλία οποίος έχει δεχτέι μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση.Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης δεν είναι από ομάδα του Λονδίνου!Απλά ο Ηρακλή κρατάει μια ''πισινή'' μην πάθει ο,τι έπαθε με την περίπτωση Οπερ.Οι κυανόλευκοι περιμένουν την οριστική απάντηση και ενός ακόμα επιθετικού ο οποίος έχει δεχτεί ήδη κρούση και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.Οσο αναφορά τις υπόλοιπες κινήσεις ο Ηρακλής έχει βρει παίκτη και στην θέση του Πίτου και εξετάζεται η περίπτωση του.Ο Ηρακλής ενδιαφέρθηκε και για τον νεαρό Μαργάριτη ο οποίος έκανε μια καλή χρονιά με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα,όμως ο παίκτης πρόσφατα κατέληξε στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μάρκες
Ο Μάρκες φένεται να μετράει μέρες στον Ηρακλή καθώς ο παίκης σκέφτεται την προσφυγή!Τα δεδουλευμένα που είναι λαμβάνει είναι 70.000 ευρώ.Ο Ηρακλής προσέγγισε τον παίκτη για τον διακανονισμό των ωφειλομένων ώστε να πάρει τα χρήματα και να αποτελέσει παρελθόν.
Συνέντευξη Τύπου
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται μέσα στην εβδομάδα η συνέντευξη τύπου που θα προβεί η ΠΑΕ Ηρακλής.Πολλά τα ερωτήματα από τον κόσμο του Ηρακλή τα οποία είναι χιλιάδες.Στην συνέντευξη τύπου δεν αποκλείεται να ανακοινωθούνε μεταγραφές(επιθετικός),νέα μέλη στο Δ.Σ της ΠΑΕ,ανακοίνωση τιμών εισητιρίων διαρκείας κ.α
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Το θέμα Μάρκες πρέπει να τελειώνει.Ο παίκτης δεν έπρεπε να μήνει ελεύθερος αλλά η ανάγκη και τα λάθοι τον απομακρύνουν!Για τον Μάρκες υπάρχει ενδιαφέρον από Αρη και 5 ομάδες απο εξωτερικό.
*Προτάθηκε ο 30χρονος δεξιός χαφ της Γκλάντμπαχ Τούμα ο οποίος έχει μόνο δυο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Γκλάντπαχ και δεν υπολογιζεται από την γερμανική ομάδα.Ο παίκτης αν μήνει ελεύθερος τότε ο Ηρακλής θα κινηθεί γιατην απόκτηση του.Πολύ καλός παίκτης με καλό βιογραφικό αλλά στην Γερμανία δεν έπιασε(πρών συμπαίκτης του Μπακιρτσίογλου).
*O Τουμά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις επί ολλανδικού εδάφους με τη φανέλα της Τβέντε,Σε 74 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε 18 γκολ.
*Τα ερωτήματα στην συνέντυξη τύπυ θα είναι πάρα πολλά.Η συνέντυξη τύπου θα είναι άκρως ενδιαφέρον.
*Ο επιθετικός θα είναι από Αγγλία(εκτός ομάδας Λονδίνου).Ποιός να είναι;Κοντά είναι και ο δέυτερος επιθετικός που θα αποκτηθεί.
*Βρέθηκε ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Πίτου.Ο Ιωαννίδης πρέπει να παίξει φέτος είναι πού καλός παίκτης.
*Δύσκολα να αποκτηθούνε με δανεισμό και οι τρείς ρουμάνοι παίκες.Πάντως ο Γκιονέα είναι αυτός που ενδιαφέρει περισσότερο απο τους τρείς.
*Το μπάσκετ έκλεισε προπονητή Λε-Κα και πάει για βοηθό τον Γιανουζάκο.Επονται και οι ανακοινώσεις παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: