Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Δόξα Δράμας : μεταγραφές

Αν και μέσα στο σαββατοκύριακο δεν αναμένονταν άμεσες εξελίξεις, οι άνθρωποι της Δόξας συνεχίζουν τις επαφές τους για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση της ομάδας. Έτσι, έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Δήμο Παπαθανασίου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Αστέρα και για τον οποίο οι Δραμινοί επιμένουν. Αύριο αναμένεται να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον των «Μαυραετών» για τον 29χρονο ακραίο αμυντικό και την Τρίτη να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δόξα ενδέχεται να κινηθεί και για την απόκτηση του Άγγελου Διγκόζη. Ο έμπειρος χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, και δεδομένου ότι ο τεχνικός της δραμινής ομάδας, Κώστας Βασιλακάκης, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητές του, η διοίκηση της ΠΑΕ θα καταθέσει πρόταση. Βεβαίως, η Δόξα δεν πρόκειται να κινηθεί σε ποσά υψηλά, όπως αυτά που είχε ο παίκτης με τον Πανσερραϊκό στη Σούπερ Λίγκα…

Αναμονή για Τσιμπλίδη

Αναφορικά με το Νίκο Τσιμπλίδη, οι ιθύνοντες των «Μαυραετών» τηρούν πλέον στάση αναμονής. Ο έμπειρος άσος συνεχίζει να ανήκει στην Καβάλα και οι Δραμινοί περιμένουν να μείνει ελεύθερος, αφού τα έχουν βρει προφορικά μαζί του.

Στα υπόψη και ο Γήττας

Ένας ακόμη έμπειρος και Έλληνας παίκτης, που απασχολεί τη Δόξα, είναι ο Ξενοφών Γήττας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Ο βραχύσωμος χαφ με εμπειρία και αξιόλογη παρουσία σε ΠΑΣ Γιάννενα, Παναθηναϊκό, Καλλιθέα, Κέρκυρα και Πανθρακικό, εκτιμάται πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της Δράμας στη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: