Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ο «Ζιζού» συμβουλεύει τον Ριμπερί

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έσπευσε να προτρέψει τον συμπατριώτη του, Φρανκ Ριμπερί να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παλαίμαχος Γάλλος διεθνής, ο οποίος αγωνίστηκε στους «μερένχες» το διάστημα 2001-2006 και τώρα είναι σύμβουλος του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε ότι έχει μιλήσει για το θέμα με τον 26χρονο άσο της Μπάγερν Μονάχου.



«Βρίσκομαι σε συνομιλίες με τον Φρανκ» τόνισε ο «Ζιζού», με δηλώσεις του που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της γαλλικής «Le Dauphine Libere», και συνέχισε: «Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ο οποίος έχει τη θέση του στη Ρεάλ. Και το να αγωνίζεσαι σε αυτήν την ομάδα είναι μια ευκαιρία καριέρας, την οποία, για μένα, δεν αρνείσαι. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Φρανκ. Απ' αυτόν εξαρτάται.»

Ο ισπανικός σύλλογος θα διαθέσει 94 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλα 67 για τη μεταγραφή του Κακά από τη Μίλαν, ωστόσο ο Ζιντάν υπογράμμισε για το θέμα: «Το να φέρεις σε μια ομάδα τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο πάντα έχει ένα κόστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: