Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

«Χτυπάει» και Μπακαγιόκο η Καβάλα!

Σε όλα τα... μέτωπα «χτυπάει» πλέον η διοίκηση της Καβάλας προκειμένου να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές οι «αργοναύτες» έχουν καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους στον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Παντελή Κωνσταντινίδη, επίσης ελεύθερο από τον «δικέφαλο» του Βορρά. Για τον Μπακαγιόκο πάντως ένα σημαντικό πρόβλημα είναι ότι θέλει στην πόλη που θα κλείσει να υπάρχει γαλλικό σχολείο για τα παιδιά του ενώ στον Κωνσταντινίδη έχει γίνει πρόταση από τον ΠΑΟΚ να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι απαντήσεις των Κόσιριν (από Τσερνομόρετς), Χάρη Παππά (ελεύθερος από την Ξάνθη) και Φουγιέ Καντίρ (ελεύθερος από Αμιάν).

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, ο 25χρονος στόπερ Θοδωρής Λίτσος, πρώην άσος του Παναιτωλικού και νυν της Παναχαϊκής ετοιμάζεται να αφήσει τον Πατραϊκό Κόλπο για την Καβάλα, με την ομάδα του Μάκη Ψωμιάδη να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: