Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ ΟΠΕΡ-ΜΠΟΡΕΛ:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!




Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Ο Άντρες Όπερ έβαλε οριστικά τέλος στην προοπτική συνεργασίας του με τον Ηρακλή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα. Ο Εσθονός μιλώντας στην ιστοσελίδα ohtupet της πατρίδας του, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάει στην Ελλάδα μολονότι δέχθηκε μία σοβαρή πρόταση από τον Ηρακλή.Ετοιμες οι εναλακτικές λύσεις.Ο Μπορέλ μίλησε στο ραδιόφωνο(Αθλητικά νέα) και είπε:« Είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία για μένα. Είχα δουλέψει παλαιότερα στην Μπαρτσελόνα. Είχα νέες επαφές με τον Καταλανικό σύλλογο, όμως όταν μου έγινε πρόταση από τη Λίβερπουλ και προσωπικά από τον Ράφα Μπενίτεθ, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Βρέθηκα ήδη στο Λίβερπουλ για λίγες ημέρες. Μου φαίνεται απίστευτο που θα δουλέψω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Λίβερπουλ και γενικότερα στο γήπεδο είναι καταπληκτική. Όλοι έχουμε δει παιχνίδια της από την τηλεόραση αλλά είναι κάτι ξεχωριστό να τα ζήσεις όλα αυτά από μέσα Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόταση. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, που δουλεύει πάρα πολύ. Ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Μιλάμε καθημερινά για ώρες. Ήταν ένα δίλλημα για μένα αν θα πρέπει να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα ή να δουλέψω στη Λίβερπουλ. Τελικά δέχθηκα την πρόταση που μου έκανε ο Ράφα.Ο άνθρωπος που τον πρότεινε στον Αγγλικό σύλλογο ήταν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Σεγκούρα. «Είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής όλων των ακαδημιών του συλλόγου. Εγώ θα αναλάβω προπονητής στην δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ. Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει μία εντελώς διαφορετική δομή και φιλοσοφία. Δίνουν πολύ μεγαλύτερη έμφαση στις ακαδημίες», ήταν τα λόγια του 38χρονου προπονητή.Όσο για το πέρασμα του από τον πάγκο του Ηρακλή ανέφερε:
«Σέβομαι πάρα πολύ την ομάδα του Ηρακλή και ειδικά τον κόσμο του. Συγχαρητήρια για την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία. Είναι σημαντικό για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι την αγαπούν υπερβολικά. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να ξαναγυρίσω και να δουλέψω στον Ηρακλή και στην Ελλάδα".
Mίλησε τέλος και για τον Φερνάντο Μαρκές: « Είναι ένα ποδοσφαιριστής με φοβερό ταλέντο. Είναι βέβαια κι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας όπως σχεδόν όλοι οι παίκτες με τις δικές του δυνατότητες».


ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ
O Λευτέρης Κακιούσης στον πάγκο του Γηραιού!Μεγάλη κίνηση για να επανέλθει ο Ηρακλής εκει που πραγματικά αξίζει στην Α1!Σύντομα και ανακοινώσες παικτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: