Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ: Παρουσίαση Τσιρίλο


«Ναι» με τη μία ήταν η απάντηση του Μπρούνο Τσιρίλο στην πρόταση του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός αμυντικός κατά την παρουσίασή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Ρετζίνα έφτασε το απόγευμα στη συμπρωτεύουσα και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικέφαλου».

«Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που όλες αυτές τις μέρες δεν έχω κάνει κάποιες δηλώσεις. Απλά είχε παρθεί η απόφαση να βρεθούμε όλοι μαζί και να σας μιλήσω. Νιώθω πολύ τυχερός και τιμή που θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μπρούνο Τσιρίλο, που πρόσθεσε για τη νέα χρονιά: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ. Από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία δεν το σκέφτηκα πολύ και πλέον θέλω να τα πάμε πολύ καλύτερα την νέα χρονιά».

Ρωτήθηκε, αλλά απέφυγε να μιλήσει για στόχους? «Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ κόντραρε όλες τις ομάδες πέρσι και του χρόνου ακόμα περισσότερο. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για στόχους, αλλά να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο», ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε ο Φερνάντο Σάντος: «Με χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι θα έχω έναν προπονητή που με γνωρίζει και τα χαρακτηριστικά μου και είχαμε μία καλή χρονιά στην πρώτη μου στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ιστορία της ομάδας».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Όσο θυμάμαι όταν ήταν αντίπαλοί μου ήταν πολύ επικίνδυνοι. Τώρα που θα τους έχω μαζί μου με χαροποιεί ιδιαίτερα», ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ Γιάννενα, εξήγησε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννενα και την ομάδα για το ενδιαφέρον του και ότι με ήθελαν στην ομάδα τους με οποιοδήποτε κόστος. Από την στιγμή όμως που ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: