Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Προσφέρει τον Μπουονανότε

buananotte.jpgΣυνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Αντριάν Καστεγιάνο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του Κριστιάν Λεντέσμα. Όμως η κουβέντα δεν έμεινε μόνο στο «λύκο», αφού ο γνωστός μάνατζερ πρότεινε τον Ντιέγκο Μπουονανότε για την θέση του Σεμπαστιάν Λέτο.

Πρόκειται για τον 21χρονο άσο της Ρίβερ Πλέιτ ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτης της Αργεντινής. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει τόσο στη θέση του αριστερού χαφ, όσο και σε αυτή του δεύτερου επιθετικού. Η τιμή του είναι απαγορευτική αφού ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι θέμα συνιδιοκτησίας ή ακόμα και ανταλλαγή με τον Λεντέσμα και τον Μπελούτσι.

Ο Μπουονανότε είναι μέλος της εθνικής Αργεντινής U-21 και ήδη το όνομα του απασχολεί πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Καστιγιάνο θα έχει νέο ραντεβού με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη για να ξεκαθαρίσει το θέμα του Λεντέσμα και να φανεί αν όντως υπάρχει ζήτημα με τον νεαρό Αργεντινό χαφ της Ρίβερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: