Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ακολουθεί ο Ριερα


Φάση από τον αγώνα Πανθρακικός - Skoda Ξάνθη Ο Μπρούνο Τσιρίλο έγινε η έκτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Η έβδομη επιλογή ενίσχυσης, κατά πάσα πιθανότητα, θα έρθει από την Ισπανία, εφόσον ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες για την απόκτηση του Σίτο Ριέρα.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει σύντομα να ολοκληρωθεί θετικά και το θέμα του δανεισμού του Ριέρα από την Εσπανιόλ. Ο 22χρονος επιθετικός θεωρείται ότι θα δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή. Ο "δικέφαλος" του βορρά περιμένει σύντομα εξελίξεις και με το Βιτόλο.

Όσο για τον Τσιρίλο ήρθε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ από την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Βρύζας συναντήθηκε με το μάνατζέρ του, Φεντερίκο Παστορέλο. Την περασμένη Δευτέρα ο τελευταίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρετζίνα και συμφώνησαν για την αποδέσμευσή του Τσιρίλο που προστίθεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ως ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι διευθετήθηκαν και οι λεπτομέρειες και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την απόκτηση του Ολιβιέ Σορλέν με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ρεν. Η χρυσή τομή στα 300.000 ευρώ, ποσό που θα καταβάλλει τελικά ο ΠΑΟΚ στη Ρεν για την απόκτηση του Γάλλου, έκλεισε άλλη μια μεταγραφική υπόθεση για τους Θεσσαλονικείς.

Το γεγονός απασχόλησε τη «l' Equipe» αναφέροντας ότι ο Γάλλος μέσος θα υπογράψει για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2011.

Τέλος, ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα δοθεί ο Γλύκος, ο οποίος δεν ήθελε να μετακομίσει στον Πανσεραϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: