Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Δεν συζητάει άλλο για Μάκο ο Τσακίρης


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κώστας Τσακίρης Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, έβαλε τέλος στις συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον Γρηγόρη Μάκο. Αιτία το ότι θεώρησε ότι τα δημοσιεύματα του Τύπου, εκβιάζουν ουσιαστικά την διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης για να παραχωρήσει τον παίκτη. Μάλιστα στην Πλατεία υπενθύμιζαν την περίπτωση Τζιμπούρ.

Οταν δηλαδή ο Τύπος θεωρούσε βέβαιη την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και ο Πανιώνιος προκειμένου να καταστήσει ξεκάθαρη την θέση του, αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις. Ο Τζιμπούρ όπως άπαντες γνωρίζουν πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Επειδή όμως και στην περίπτωση του Μάκου, παρατηρούνται τα ίδια φαινόμενα και επειδή κανείς δεν φαίνεται να έχει καταλάβει ότι ο Πανιώνιος το εννοεί όταν λέει: "Πουλάμε, αλλά δεν ξεπουλάμε" και επειδή για μία ακόμα φορά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ένιωσε ουσιαστικά να εκβιάζεται, αποφάσισε να μην συνεχίσει τις συζητήσεις με τον Μάκο.

Πλέον θα πρέπει να αλλάξουν δραματικά τα πράγματα για να μπορέσει ο παίκτης να πάρει μεταγραφή στην Ενωση, εκτός κι αν ο ίδιος αποφασίσει να παραμείνει στον Πανιώνιο μέχρι και το 2010 που λήγει το συμβόλαιό του.

Δεν αποκλείεται πάντως, να υπάρξει άλλη ομάδα, η οποία και θα καταφέρει να ικανοποιήσει τον Πανιώνιο, αλλά και τον ίδιο τον Μάκο, προκειμένου να τους αποσπάσει την συγκατάθεσή τους και να ανακοινώσει την απόκτηση του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: