Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Μια ανάσα από Ριέρα

riera3.jpgΌταν οι... αιώνιοι «ιδρώνουν» για να κλείσουν μια μεταγραφή, ο ΠΑΟΚ αθόρυβα συνεχίζει τα χτυπήματα του! Μετά τους Τσιρίλο, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη, Αμπουμπακαρί και Κρέσιτς, στα «ασπρόμαυρα» ετοιμάζεται να ντυθεί και ο Ριέρα που πέρσι εντυπωσίασε ως παίκτης του Πανθρακικού. Κοντά σε συμφωνία και με Βιτόλο. Ενθουσιασμός από τον κόσμο που φαίνεται στην πώληση των διαρκείας.

Η αγορά της Αργεντινής θεωρήθηκε ακριβή καθώς η περίπτωση του Λουτσιάνο Λεγκισαμόν απορρίφθηκε, αφού η Άρσεναλ Σαραντί ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ και ο 27χρονος φορ περίπου 600.000 ευρώ ετησίως. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις άλλες δύο περιπτώσεις των Χοακίν Λαριβέι και Αντρές Ρίος. Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε να κινηθούν σε ποιο φθηνές λύσεις και δοκιμασμένες.

Μια περίπτωση είναι αυτή του Σίτο Ριέρα. Με τον περιβάλλον του Ισπανού επιθετικού έχουν γίνει συζητήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Ριέρα και αυτό που απομένει είναι ανακοίνωση της απόκτησής του. Αυτό που χαρακτηρίζει τον Ισπανό επιθετικό είναι η ταχύτητα, και το ιδανικό τελείωμα των φάσεων. Με την απόκτησή του θα δώσει ώθηση στην επίθεση και μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην γραμμή κρούσης θα κάνει την διαφορά που χρειάζεται ο Δικέφαλος.

Με την απόκτηση του επιθετικού στον σχεδιασμός της ομάδας θα υπάρξει και η προσθήκη ενός αριστερού μπακ, ο οποίος αναζητείται και δεν θα είναι και αυτός παίκτης ακριβός στα ανταλλάγματα του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο Μπρούνο Τσιρίλο για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Βίκτορ Βιτόλο γίνονται σημαντικές προσπάθειες ώστε να πειστεί η Σανταντέρ και να τον αφήσει ελεύθερο. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο στο θέμα αυτό. Ο 26χρονος Ισπανός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο αριθμός έφτασε τα 2.347.

Δεν υπάρχουν σχόλια: