Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Επίσημα ο Ηρακλής περιμένει σήμερα τον Αντρες Οπερ στη Θεσσαλονίκη, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις επιθετικών που ενδιαφέρουν τους "κυανόλευκους.
Στα μεταγραφικά του Ηρακλή επικρατεί έντονη κινητικότητα. Οι άνθρωποι της ομάδας λένε ότι είναι ζήτημα χρόνου πλέον και η τρίτη μεταγραφή έπειτα από αυτές των Ντίκα και Νούνο Πιλότο.Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της αγγλικής "Sun" o Ηρακλής προσπάθησε να κάνει το colpo grosso με τον 32χρονο αρχηγό της Σέλτικ, Πολ Χάρτλεϊ. Ηρακλής ανανέωσε χθες τη συνεργασία του με την PUMA, η οποία θα ντύνει τους "κυανόλευκους" και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκπρόσωποι της Nova αλλά και του ΣΚΑΪ βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο προκειμένου να οργανώσουν καλύτερα τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων του Ηρακλή.
Μεταγραφές-Μπάμ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηρακλής χτύπησε την πόρτα ενώς πολύ καλού επιθετικού που αν πει το ναι θα γίνει μεγάλη αίσθηση! Οι “κυανόλευκοι έχουν εντοπίσει τον δεξιό εξτρέμ πρόκειται για έναν παίκτη με διεθνή εμπειρία και αρκετές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του. που προτίθενται να αποκτήσουν και περιμένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να προβούν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας.Οσο αναφορα το θέμα του Πολ Χάρτλεϊ ο Ηρακλής πήρε αρνητική απάντηση από υον Σκωτσέζο ποδοσφαιριστή.Την επόμενη εβδόμαδα έρχονται και άλλες ανακοινώσεις.Οι ιθύνοντες των Θεσσαλονικέων έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην αγορά της Λατινικής Αμερικής με τον Προτάσοφ να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός αμυντικού. Όμως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το θέμα με τον παίκτη για το χώρο του κέντρου ώστε να υπάρξουν εν συνεχεία εξελίξεις για την άμυνα.
Ζουέλα
Ο αμυντίκος της Ξάνθης Φράνκ Ζουέλα μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό(Αθλητικό Μετρόπολις) για την νέα μεταγραφή του Ηρακλή Νούνο Πιλοτο:Στην Ακαντέμικα μοίραζε παιχνίδι. Είναι ένας από τους αρχηγούς της από 25-26 χρονών και φαίνεται και στο γήπεδο αυτό. Πήρε την ομάδα επάνω του πολλές φορές. Από αυτόν γίνεται η οργάνωση του παιχνιδιού για όλη την Ακαντέμικα” είπε ο Ζουέλα για να συμπληρώσει: “Είναι ο πιο σημαντικός της παίκτης. Αυτός “τραβούσε” την ομάδα στην πλάτη του. Αν δεν έπαιζε, η ομάδα δεν απέδιδε. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Ηρακλή, ο οποίος θα κερδίσει πολλά από αυτόν.Θα χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στην αρχή, αλλά επειδή τον ξέρω τον Πιλότο, είναι πολύ έξυπνος. Μπαίνει εύκολα μέσα στην ομάδα. Δεν θα είναι από εκείνους που σκέφτονται τις διαφορές με γλώσσα ή το ότι θα βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του. Δεν θα αισθανθεί μόνος και δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στη χώρα και στην ομάδα”.
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Ενας μεγάλος παίκτης επιθετικός προταθηκε στον Ηρακλή και είναι σε συζητήσεις αν έρθει θα γίνει το μεγάλο μπάμ.Αισιοδοξία στην ΠΑΕ για το θέμα του παίκτη κράχτη!
*Χθεσινές φήμες και κόσμος ρωτούσαν για τον δεξιο χαφ αν είναι ο Μπακιρτσίογλου.Δεν υπάρχει θέμα ούτε κάτι διαραιέτε από την ΠΑΕ Ηρακλής.
*Το θέμα Μάρκες έχει κουράσει,αλλά μόνο με μεταγραφή πρέπει να φύγει ο παίκτης για να ωφεληθεί και η ομάδα οικονομικά!
*Περιμένουμε να δούμε τις αποδεσμεύσεις που θα έρθουν μετά τις μεταγραφικές κινήσεις.
*Την ερχόμενη εβδομάδα, με την παρουσία και του Αντώνη Ρέμου, αναμένεται να γνωστοποιηθούν επίσημα οι τιμές και οι κατηγορίες στο θέμα των εισητηρίων διαρκείας.
*Ο Ηρακλής σύμφωνα με τα λεγόμενα πολών μάνατζερ και προπονητών έκανε την καλύτερη δυνατη κίνηση στον χόρω της μεσαίας γραμμής με την απόκτηση του Νούνο Πίλότο.
*Αμα δεν έρθε σήμερα ο Οπερ χαλάει η μετακίνηση του στον Ηρακλή.Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν ήδη κινηθεί για την εναλακτική λύση η οποί αμπορεί να είναι και καλύτερη.
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: