Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Πάει Μάλαγα ο Τόρες...


Ο Τσάβι Τόρες Ο Τσάβι Τόρες πάει στη Μάλαγα όσο και να προσπάθησε ο Ιομάρ Μαζίνιο να τον φέρει στον Αρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της "AS", προβάρει τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, η οποία πρόκειται να ανακοινώσει την απόκτηση του. Ο Τόρες θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στη Μάλαγα για να παρουσιαστεί επίσημα ως νέος παίκτης της ομάδας.

Κατά τα άλλα, τη Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ναφτί, ενώ στην εσωτερική μεταγραφική δράση των «κιτρίνων», δεν θα υποβάλουν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Κρίστι Βαγκέλι θεωρώντας "τελική" αυτή που έχει ήδη στα χέρια του ο ακραίος αμυντικός. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αλβανίας και σύντομα θα αποφασίσει αν αποδεχτεί να μείνει στον Αρη ή αναζητήσει άλλη ομάδα. Όπως λέει, έχει προτάσεις από τη Γερμανία.

Επίσης, μετά το τέλος των μεταγραφών, η διοίκηση του Αρη θα ασχοληθεί με τις επεκτάσεις των συμβολαίων για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές όπως οι Γιάχιτς, Νέτο και Κάλβο. Υπολογίζονται στελέχη του κορμού της ομάδας και ο σχεδιασμός των επόμενων ετών τους συμπεριλαμβάνει.

Στο περιθώριο της προετοιμασίας, οι συζητήσεις θα γίνουν και σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να επιτευχθούν οι συμφωνίες για την υπογραφή νέων συμβολαίων. Τα συμβόλαια τους τελειώνουν το καλοκαίρι του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: