Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Ηττήθηκε και από τη Μόναχο 1860


Ο Προτάσοφ από προπόνηση του Ηρακλή Στο τρίτο φιλικό του στην Αυστρία, ο Ηρακλής, λίγο πριν την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη έχασε 2-0 από τη Μόναχο 1860 του Έβαντ Λίνεν. Καλύτερος στο πρώτος μέρος και χωρίς πολλές δυνάμεις στο δευτερο, με λάθη που έγιναν κατά βάση από τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Ηρακλής υποοχρεώθηκε σε νέα ήττα, την τρίτη στη σειρά, μετά από την Λεχν Πόζναν και την Κλουζ.
Στη σημερινή αναμέτρηση δεν αγωνίστηκαν οι Πιλότο, Τουμά και Μιλάνο που εξαιτίας μικροενοχλήσεων ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα το πρωί.

Στο 27' κεφαλιά από τον Γιάκομπ, μετά από φάουλ του Επστάιν, ο Ντίκα γίνεται αποδέκτης της μπάλας και από απόσταση αναπνοής στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 41' δυνατό σουτ του Ντιέ στην κίνηση, η μπάλα δεν βρίσκει στόχο και περνά άουτ
Στο 52' δυνατό σουτ από τον Μρέντεν η μπάλα φεύγει άουτ
Στο 57'μετά από ωραία μπαλιά του Κονέ, ο Βουτσιάς έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ
Στο 59'δυνατό σουτ από τον Κάιζερ, διώχνει εντυπωσιακά ο Κοβαλέφσκι
Στο 62' εκτέλεση φάουλ από τον Λούντβιχ και 0-1
Στο 83' ο Μπόσνιακ έβγαλε σε καλή θέση για σουτ τον Γιάντση, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Κίραλι
Στο 86'ο Φελχί σούταρε από κοντά, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι.
Στο 90' λάθος του Κατσικά, εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα στον Κοβαλέφσκι ο Μλάπα και από κοντά έκανε το τελικό 0-2.
Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Μάρτος (70'Κατσαμπής), Γιανούλης (78'Σαρακατσάνος), Λέκι (76'Κατσικάς), Παπαζαχαρίας (76'Φούφουλας), Ντιέ (66'Μπούρμπος), Παπαστεριανός (57'Κονέ), Βουτσιάς (60'Αγρίτης), Επστάιν (65'Ιωαννίδης), Γιάκομπ (46'Μπόσνιακ), Ντίκα (65'Γιάντσης).
ΜΟΝΑΧΟ 1860: Χόφμαν, Κάιζερ, Μπεντά, Χόφμαν, Μεσίας, Μπέντερ, Καμπάλ, Λούντβιγκ, Σάφλερ, Λουστάκου, Παππάς.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε: "Δεν δειξαμε πολλά πράγματα, αλλά θα συνεχίσουμε να παίζουμε με δυνατούς αντιπαλους και επίτηδες προσπαθουμεν να παίζουμε δυνατά για να βλέπουμε τα ποροβλήματά μας. Θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ετοιμαζόμαστε για κανένα παιχνίδι. Κάνουμε προπονήεις και προσπαθούμε συνεχώςννα διορθώνουμε λάθη.

Πρέπει να κοιτάμοε μπροστά και έχουμε πολύ δουλειά. Με το χρόνο θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και όταν πρέπει θα είμαστε καλύτεροι... Υπήρχαν καλές στιγμές και καλά σημάδια. Κάτι κάναμε μπροστά. Εχω βέβαια παράπονα από την επιθετική γραμμή και θα πρέπει να κρατάμε την μπάλα, να την κυκλοφορούμε σωστά. Πιστευω ότι θα βελτιωθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: