Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Οουεν: «Θα παίξω και πάλι στην εθνική»

Κόκκινος διάβολος ο Οουεν Οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Νιούκαστλ, έκαναν την προσπάθεια του Μάικλ Οουεν να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, προσπάθεια που έγινε πιο επίπονη από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Φάμπιο Καπέλο. Ωστόσο, ο 29χρονος επιθετικός δεν το βάζει κάτω.

«Δεν εγκατέλειψα ποτέ την ιδέα να παίξω και πάλι στην εθνική ομάδα. Ποτέ», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ. "Μπορώ να σας πω ότι ήμουν παρών σε όλες τις ομάδες προεπιλογής. Ημουν ένας από τους 26 πολλές φορές. Κάθε φορά λαμβάνω μία επιστολή που μου λέει ότι είμαι στους 26», συμπλήρωσε.

Σχετικά με την προσπάθειά του να ενταχθεί στις ομάδες του Καπέλο, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ευοδωθεί, ο Οουεν εξήγησε ότι «κάποιες φορές ήμουν τραυματίας και έπαιζα και σε μία ομάδα που πάλευε για την παραμονή, αλλά ξέρω από τις επιστολές που έχω λάβει για να πάρω μέρος στις προεθνικές, ότι ο Καπέλο με παρακολουθεί. Διαφορετικά δεν θα έμπαινε στον κόπο. Για το λόγο αυτό, ελπίζω ότι θα παίξω και πάλι στην εθνική», κατέληξε. Επιμελεια Γιαννης Πεννος

Δεν υπάρχουν σχόλια: