Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Παραιτήθηκε ο Λεώνης...


επιμέλεια-TENORIO !

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα βόλει του Παναθηναϊκού, ανάγκασαν τον Αλέκο Λεώνη να υποβάλει την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας. Η απόφαση του πρώην πλέον προπονητή της ομάδας έχει να κάνει με την προαναγγελθείσα μείωση των αποδοχών από τη διοίκηση, σε παίκτες και τεχνική ηγεσία καθώς επίσης και με τη μη υποψηφιότητα του Θανάση Γιαννακόπουλου για την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του πολύπειρου τεχνικού, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Στέλιος Καζάζης, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί και ως παίκτης με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός:

«Το ΤΑΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του προπονητή Αλέκου Λεώνη και του βοηθού Δημήτρη Βαλσαμίδη. Από σήμερα και μέχρι αύριο το απόγευμα, όπου θα συνεδριάσει η τριμελής Επιτροπή του τμήματος (Λιακόπουλος-Ακριτίδης-Παναγούλιας), θα έχουν γίνει παράλληλα οι απαραίτητες συζητήσεις από τους ιθύνοντες και είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί το νέο τεχνικό τιμ που θα αναλάβει το τμήμα βόλεϊ των ανδρών της προσεχής αγωνιστικής περιόδου με σκοπό τη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: