Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Καναβάρο: Δεν είμαι προδότης


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Τον τίτλο του «προδότη», που του επωμίσθηκε από τους οπαδούς της Γιουβέντους για τη φυγή του από το σύλλογο αμέσως μετά το σκάνδαλο «Calciopoli», έβγαλε από πάνω του ο Φάμπιο Καναβάρο.

Ο 36χρονος αμυντικός καταλαβαίνει μεν τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά την επιστροφή του στη «Γηραιά Κυρία», ωστόσο δεν αποδέχεται επ’ ουδενί πως «πήδηξε πρώτος από το πλοίο» το 2006. Οι αποδοκιμασίες και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μεγάλης μερίδας οπαδών της «Γιούβε» προς το πρόσωπο του Ιταλού αμυντικού συνεχίζονται από την πρώτη μέρα που άρχισε προετοιμασία η ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος φάνηκε αισιόδοξος, πως θα βρεθεί τρόπος να «γεφυρωθεί» το «χάσμα» που τον χωρίζει από τους «τιφόζι».

«Περίμενα τις αποδοκιμασίες και μπορώ να καταλάβω το θυμό του κόσμου. Δεν πρόδωσα κανέναν όταν έφυγα. Εγώ ήμουν ο πρώτος που… πληγώθηκε από την επιλογή αυτή. Εκτός από αυτούς που αποδοκιμάζουν, υπάρχουν και αρκετοί φίλαθλοι που με υποστηρίζουν. Ένας διάλογος με τους οπαδούς θα λύσει οριστικά το πρόβλημα», είπε ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: