Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Προτάθηκε στον Άρη ο Αμπελαϊρας

Προτάθηκε στον Άρη ο Αμπελαϊρας

Μια πολύ καλή πρόταση έφτασε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, η οποία εξετάζεται από τους «κιτρινόμαυρους». Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο χαφ της Ρίβερ Πλέιτ, Ματίας Ενρίκε Αμπελαϊρας, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Κριστιάν Νασούτι την προηγούμενη σεζόν.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή μεγάλου «βελενικούς» με γεμάτο βιογραφικό από συμμετοχές στην ομάδα της Αργεντινής και αν προχωρήσει το θέμα και τελικά ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, τότε θα μιλάμε για μια σπουδαία μεταγραφή, που θα ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα του Άρη, αλλά αυτομάτως θα ανεβάσει και ένα επίπεδο παραπάνω την ομάδα.
Για όσους δεν γνωρίζουν τον Ματίας Αμπελαϊρας, είναι 24 χρόνων έχει ύψος 1,70 μέτρα, γεννημένος στην χώρα του ταγκό (Μπουένος Άιρες), αλλά διαθέτει ιταλικό διαβατήριο.
Ντεμπούτο με την φανέλα της Ρίβερ πραγματοποίησε στις 08/10/2006 και έκτοτε είχε συνολικά σε Απερτούρα, Κλαουσούρα, Κόπα Σουδαμερικάνα και Λιμπερταδόρες 68 συμμετοχές, 9 γκολ και 16 ασίστ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες, ο Αμπελαϊρας συμμετείχε σε 13 παιχνίδια της Απερτούρα, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ (2 ασίστ).
Μοναδικό «αγκάθι» στην περίπτωσή του είναι το υψηλό κασέ που έχει και μέσα από την ΠΑΕ κάνουν λόγο για αρκετά δύσκολη περίπτωση. Πέραν τούτου όμως οι «κίτρινοι» θα παλέψουν για την απόκτησή του, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε ως ελεύθερη μεταγραφή. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: