Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Φέργκιουσον: «Προσπαθήσαμε για Μπενζεμά»



επιμέλεια-TENORIO !


Την προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του γάλλου επιθετικού της Λιόν, Καρίμ Μπενζεμά, αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο «Sky Sports News» ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο σκωτσέζος τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα του έκανε κίνηση για να αποκτήσει τον διεθνή γάλλο, αλλά δεν επέμεινε από την στιγμή που η τιμή του σταδιακά ανέβαινε.

«Προσπαθήσαμε να ξοδέψουμε τα λεφτά που πήραμε από την μεταγραφή του Ρονάλντο στον Καρίμ Μπενζεμά, καθώς πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης, αφού είναι ακόμα 21 ετών.

Είναι δυνατός, έχει καλή σωματική διάπλαση και σκοράρει. Οταν η τιμή του έφτασε στα 52 εκατ. ευρώ, ήταν πέρα από την αξία του. Πιστεύω ότι τα 40 εκατ. ευρώ που προσφέραμε εμείς ήταν καλά», δήλωσε για την περίπτωση του Μπενζεμά και συνέχισε αναφερόμενος στον Ριμπερί.

«Δεν προσπαθήσαμε να αγοράσουμε τον Ριμπερί. Εξετάσαμε την περίπτωση, όταν ο Ντέιβιντ Γκιλ συναντήθηκε με ανθρώπους της Μπάγερν τον Μάρτιο. Τότε του είπαν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα και όταν λένε κάτι το εννοούνε.
Οταν βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις για τον Χάργκριβς, στην αρχή αρνήθηκαν, αλλά είπαν επίσης ότι, αν ποτέ αλλάξουν γνώμη, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα το μαθαίναμε. Το ίδιο συνέβη και τώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουν τον Ριμπερί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: