Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

«Ψημένος» ο Μπαστούρκ

basturk2.jpgΤα «κιτρινόμαυρα» επιθυμεί να φορέσει ο Τούρκος διεθνής Γιλντιράι Μπαστούρκ και εφόσον πραγματοποιηθεί άμεσα το deal με τον νέο επενδυτή τότε ο 30χρονος μέσος της Στουτγκάρδης θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην ΑΕΚ. Ψηλά στην λίστα του Μπάγεβιτς παραμένουν οι Κλέιτον, Μάντζιος και Μπέκριτς. Φιλικό τεστ με Άνγκαρακουτσού (19.00 NOVASPORTS 1).

«Φουντώνουν» τα μεταγραφικά σενάρια στην ΑΕΚ έπειτα από την είδηση της εισόδου του νέου επενδυτή καθώς με τα 9 εκατομμύρια ευρώ ενδέχεται να γίνουν πιο «αλμυρές» μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ ο Τούρκος διεθνής Γιλντιράι Μπαστούρκ δείχνει διατεθειμένος να φορέσει τον «δικέφαλο». Η κρούση που φέρεται να έχει κάνει στην «Ένωση» ανέρχεται στα 800.000 ευρώ ετησίως και ο παίκτης είναι ικανοποιημένος για την συγκεκριμένη προσφορά. Οι πληροφορίες από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναφέρουν ότι ενδέχεται να μπουν πιο δυναμικά για την απόκτηση του σε περίπτωση που γίνει άμεσα το deal με τον νέο επενδυτή.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θεωρούν σίγουρη την είσοδο του νέου κροίσου» στα διοικητικά της ΑΕΚ ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το χρονικό διάστημα που θα γίνει η συγκεκριμένη κίνηση. Τα σενάρια αναφέρουν ότι η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί από σήμερα μέχρι και σε ένα διάστημα δέκα ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι χτες ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του επιχειρηματία Δάκη Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: