Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Εξετάσεις και υπογράφει ο Μπακαγιόκο στα Γιάννινα


Ο Μπακαγιόκο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ιβοριανός επιθετικός, μετά από συνάντηση που είχε με τους παράγοντες της ομάδας, συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε. Πλέον αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή και στην συνέχεια να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Από κει και πέρα, ο Κωνσταντίνος Παγώνης θα αγωνίζεται για δύο επόμενα χρόνια ως δανεικός στον Εθνικό. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παγώνη στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς , με την μορφή δανεισμού δύο (2) ετών".

Στα αγωνιστικά, ο Σενόνε την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γεωργιάδης, Βαρτζιώτης. Επίσης ίωση έχει ο Ντάσιος, ενώ ο Μιχαλόπουλος έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα.

Τέλος στο ιατρικό επιτελείο της ομάδος ανήκει από την Πέμπτη ο ιατρός Ακης Οικονόμου , ο οποίος θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και κατά την διάρκεια των προπονήσεων στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: