Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

"Πεθαίνω κι εγώ"


Ο αποκλεισμός-σοκ της Λάρισας από την ισλανδική Ρέικιαβικ, στον Β` προκριματικό γύρο του Europa League, προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας, ο οποίος ζητούσε απεγνωσμένα από τον πρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Πηλαδάκη, την άμεση ενίσχυση του ρόστερ με μεταγραφές.





Λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης, μερίδα οπαδών της Λάρισας φώναξαν προς τον Πηλαδάκη "Κάντε μεταγραφές εδώ και τώρα". Ο πρόεδρος της ομάδας απάντησε "Μαζί σας πεθαίνω κι εγώ με τον αποκλεισμό", με τον κόσμο να λέει "Και εμείς τι φταίμε να βλέπουμε αυτό το χάλι. Η ομάδα βλέπεις ότι δεν περπατάει. Θέλουμε μεταγραφές γενικότερα".

Ν. Νταμπίζας: Είναι ένα τεράστιο πλήγμα, γιατί ήμασταν το απόλυτο φαβορί

Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Λάρισας, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Νίκος Νταμπίζας, τονίζοντας πως ο αποκλεισμός αυτός είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την ομάδα, καθώς ήταν το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού.

"Νομίζω ότι είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό από μία υποδεέστερη ομάδα. Στο ποδόσφαιρο δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που το παθαίνουμε. Είναι ένα τεράστιο πλήγμα γιατί ήμασταν το απόλυτο φαβορί σε αυτήν τη σειρά των αγώνων. Νομίζω ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά το πρώτο ματς στο Ρέικιαβικ".

Οσον αφορά τις αποδοκιμασίες, τόνισε: "Εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν για έλλειψη προσπάθειας. Αν κάποιοι θέλουν κα κατηγορήσουν ορισμένα άτομα, είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του".

Θ. Τριποτσέρης: Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Πίσω του θέλει να αφήσει τον αποκλεισμό από την Ρέικιαβικ ο Θοδωρής Τριποτσέρης, ο οποίος δήλωσε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ότι η Λάρισα θα πρέπει να ανασυνταχθεί, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη της Σούπερ Λίγκα.

"Είχαμε ένα δύσκολο έργο μετά το εις βάρος μας 2-0 του πρώτου αγώνα. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Προηγηθήκαμε, αλλά στην ισοφάριση τελείωσαν όλα. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά, μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0. Πήγαμε στα αποδυτήρια. Είπαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, όμως ήρθε το γκολ από τη Ρέικιαβικ και μας έκοψε τα πόδια", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι πολύ σημαντικό προβάδισμα το 2-0, αλλά πιστεύαμε ότι θα το καταφέρναμε. Ηταν πολλές οι συγκυρίες και δεν τα καταφέραμε. Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία και αυτό θα βγει στο πρωτάθλημα. Πάει πέρασε και τώρα κοιτάμε μπροστά".

Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Eχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή για να βγούμε ξανά στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο να χαίρεται για την ομάδα της πόλης".

Οσον αφορά στους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, ο 23άχρονος αμυντικός τόνισε ότι: "Είναι σημαντικό ότι αποκτούν εμπειρίες τα νέα παιδιά και για τον σύλλογο που παρουσιάζει νέα ταλέντα", ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του για την νέα χρονιά:

"Eχουν γίνει μεγάλες μεταγραφές από τις τρεις ομάδες του κέντρου, όμως και οι υπόλοιπες έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι νωρίς να μιλάμε για τους στόχους μας. Μακάρι να κάνουμε την περσινή χρονιά. Πιστεύω ότι έχω κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν έχω δουλέψει ξανά έτσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: