Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Πανσερραϊκός Πανθρακικός 2-1

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Ογιος ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με αυτήν του Ιλιε Ντουμιτρέσκου να προβληματίζει με την απόδοση της.

Τα "λιοντάρια" άνοιξαν το σκορ στο 16`, με σουτ του Κωνσταντινίδη. Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων κράτησαν μόλις τρία λεπτά, καθώς σε μία αντεπίθεση στο 19` ο Πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει, με σκόρερ τον Μπουβάλ.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ογιος κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, με τέρμα του Στέφανου Αθανασιάδη στο 27`. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα, παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν κι άλλες καλές στιγμές για την επίτευξη κάποιου γκολ.

Το επόμενο φιλικό προετοιμασίας του Πανσερραϊκού θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (16/8, 19:30GR) στην Ξάνθη, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός:
Κυριακίδης (46' Βαλσαμάκης) Ρούτσης, Κάστρο, Γεωργίου, Κωνσταντινίδης, Ριμόλντι (25' Ανάκογλου), Γαλανόπουλος, Αθανασιάδης (63' Γκούρτσας), Κόντος (63' Παπαδόπουλος), Σκάγκλια (60' Όγιος), Γεωργιάδης.

Πανθρακικός: Ρόκα (46' Βρονταράς), Αργυρίου (50' Κανωτίδης), Κλεμάν, Τζόκιτς, Τροΐζι, Οράκ , Μαρσέλο, Ρομπέρ, Φαγιάρδο (50' Ντιαλό), Μίτου (60' Πέλεκ), Μπουβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: