Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Άρης Ουντινέζε πριν το πρωτάθλημα

«Τελευταία δοκιμή» πριν τις επίσημες εξετάσεις του πρωταθλήματος. Η φιλική αναμέτρηση με τη σκληροτράχηλη Ουντινέζε (21:00) αποτελεί για τον Άρη το πιο δυνατό ίσως τεστ, εννέα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίνγκ με τον Ατρόμητο. Το καλό για τον Ιομάρ Μαζίνιο, είναι ότι έχει να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο αντίπαλο (έστω κι αν θα παραταχθεί ελλιπής), άρα, το τεστ θα είναι το πιο αξιόπιστο από όλα όσα έδωσε μέχρι τώρα η ομάδα, για να μπορέσει και ο ίδιος να βγάλει τα πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Το αρνητικό από την άλλη έχει να κάνει με τις σημαντικές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αμπρέου, Αράνο, Γιάχιτς και Ντέϊλι.
Λογικά, ο Βραζιλιάνος τεχνικός, θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής(πιθανότατα να τον εμπιστευτεί φανέλα βασικού) στον Φερνάντεζ, που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο χώρο του κέντρου και κυρίως στην αριστερή πλευρά. Κατά τα άλλα, δεν σκοπεύει να αλλάξει και πολλά πράγματα στην ενδεκάδα.
Ο Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, οι Νέτο, Γκιάρο, Νασούτι, Ρομπέρζ (Φλάβιο), θα είναι στην άμυνα, στο κέντρο θα χρησιμοποιηθούν οι Ναφτί, Γκαρσία , Γκρασιάν, Χαβίτο (Κάλβο), Φερνάντεζ και ο Κόκε θα παίξει μπροστά.

Η αποστολή

Ο Ιομάρ Μαζίνιο επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές για το διεθνές φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ούντινε. Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Φλάβιο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Ρόβας, Πρίττας, Χαβίτο, Γκρασιάν, Ρομπέρζ, Νέτο, Αραβίδης, Φερνάντεζ, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα, Ναφτί, Γκαρσία.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τρεις διεθνείς (Αμπρέου, Γιάχιτς, Βανγκέλι), ο Αράνο (που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή) και ο Ντέϊλι (ταλαιπωρείται εδώ και λίγες μέρες από μια ίωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια: