Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Λιονέλ Ρίος στην Τρίπολη

Μπορεί οι ιθύνοντες του Αστέρα να διερρήγνυαν τα ιμάτια τους πως δεν πρόκειται να κάνουν άλλη μεταγραφή, ωστόσο η είδηση που βγήκε στον αέρα του αργεντίνικου ραδιοφώνου "La Red" τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/8) και φέρνει τον Λιονέλ Ρίος στην Τρίπολη είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ο 27χρονος αργεντίνος (κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου) μεσοεπιθετικός, λοιπόν, έμεινε ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε και συμφώνησε σε όλα με τους αρκάδες, στους οποίους θα υπογράψει εντός των ημερών τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και κατόπιν θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Με την έλευση του Ρίος στην Τρίπολη θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος και η αργεντίνικη παροικία του Αστέρα, καθώς ο πρώην άσος της Ιντεπεντιέντε θα γίνει ο 9ος ποδοσφαιριστής από την χώρα του "τανγκό" που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην ομάδα της Αρκαδίας. Οι υπόλοιποι 8 του "κυανοκίτρινου" ρόστερ είναι οι Καρντόσο, Μπαστία, Βίλτσες, Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Καρέρα, Νταμόντε και Μπαρτολίνι.

Ο Λιονέλ Ρίος έχει γεννηθεί στις 17 Νοεμβρίου του 1982, έχει ύψος 1,77μ. και την περασμένη περίοδο είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ στην Αργεντινή, ενώ πρόπερσι με τη Βελέζ είχε σε 28 εμφανίσεις 4 τέρματα. Στο παρελθόν έχει επίσης περάσει από Άρσεναλ Σαραντί, Ροζάριο Σεντράλ και Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ είχε και δύο περάσματα από την Ευρώπη, στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την Αλμερία (2004/05) και στη Serie A με τη Ρετζίνα (2006/07).

Δεν υπάρχουν σχόλια: