Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου

Βαριά ήττα με σκορ 1-6 γνώρισε η Εθνική ομάδα της Κύπρου σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη (12/8) με την αντίστοιχη της Αλβανίας, εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25` με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκέλα, αλλά στο 37` ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ισοφάρισε για λογαριασμό των κυπρίων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 44` και πάλι ο Σκέλα, με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) έκανε το 2-1 για τους αλβανούς.

Στην επανάληψη, η Εθνική ομάδα της Κύπρου κατέρρευσε... Είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε 10 λεπτά δέχτηκε 4 γκολ! Στο 66` ο Μπογκντάνι έκανε το 3-1 και στο 69` ο Μιχαήλ με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και ολοκλήρωσαν τον θρίαμβό τους με γκολ των Αγκόλι στο 72` και του Βίλα στο 76`.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, δεν μπορούσε να κρύψει την δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή του. «Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για την ομάδα μας. Παίξαμε καλά μόνο στα πρώτα 20 λεπτά, στη συνέχεια η Αλβανία ήταν καλύτερη και την συγχαίρω για την απόδοσή της και τη νίκη της. Κάναμε πολλά λάθη, είναι ντροπή να δεχόμαστε τέτοιες ήττες. Τα παιδιά προέρχονται από την προετοιμασία τους, έχουμε πολλά να κάνουμε μέχρι τα επίσημα μας παιχνίδια», είπε ο Αναστασιάδης, που όπως και οι ποδοσφαιριστές του δέχτηκαν σήμερα έντονη κριτική από τα ΜΜΕ αλλά και τους φιλάθλους στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: