Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Χαμόγελα στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής οδεύει σε καλό δρόμο και ο Ολεγκ Προτάσοφ έχει κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος. Η ομάδα του δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει 3-1 τον Λεβαδειακό και να δείξει ότι θα παρουσιαστεί σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη μαρτυρική χρονιά. Από την άλλη μεριά οι παίκτες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς απογοήτευσαν τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα.

Ο νεοαποκτηθείς Γιακουμπ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 16' και στο 78' ο Βασιλείου ισοφάρισε για τους πράσινους. Η απάντησε δεν άργησε να έρθει από πλευρά Ηρακλή και μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Βέλλιος χάρισε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κονέ στο 85'

Ηρακλής: Μπαντής, Μάρτος (61' Σαρακατσάνος), Λέκι (79' Κατσικάς), Κατσαμπής, Γιαννούλης, Φούφουλας (61' Αγρίτης), Παπαστεριανός (61' Κονέ), Μιλάνο (72' Βουτσιάς), Ντίκα (79' Βέλλιος), Μπόσνιακ (75' Καρλόπουλος), Γιάκομπ (67' Παπαζαχαρίας).

Λεβαδειακός: Καρακώστας, Μουλόπουλος (82' Μαχαίρας), Μαρτορέλ (46' Καψής), Ζησόπουλος, Κόλτζος (85' Λεμονής), Μπράνκο (61' Κόλτζης), Ταραλίδης, Σερτζίνιο, Μπάρκογλου (65' Τζωρμπατζάκης), Βασιλείου, Μπούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: