Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Κριστιάνο Ρονάλντο & Νερέιδα Γκαγιάρδο

Ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και μετά από ολιγοήμερη απουσία, επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως η γρίπη φαίνεται ότι ήταν το τελευταίο που τον απασχολεί. Πριν λίγες μέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε σεκιούριτι για να μην τον πλησιάσει η Νερέιδα Γκαγιάρδο και η πρώην πλέον αγαπημένη του διεθνή Πορτογάλου σούπερ σταρ βρήκε την ευκαιρία να τον εκδικηθεί. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Antena» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο κρεβάτι πιστεύει ότι είναι Θεός, όμως μετά από μία φορά σεξ αποκοιμιέται».

Και δεν έμεινε εκεί: «Η ζωή στο Μάντσεστερ μαζί του ήταν μόνο Playstation, σινεμά, τηλεόραση και κρεβάτι. Στο διάστημα που ήμασταν μαζί περνούσε περισσότερη ώρα στο να κοιτάζεται στον καθρέφτη παρά μαζί μου». Η 26χρονη καλλονή αποκάλυψε και το τι εσώρουχα φορούσε ο τότε άσος της Μάντσεστερ Γιιουνάιτεντ. «Ένα κόκκινο μπόξερ με ελέφαντα που έχει μεγάλη προβοσκίδα...».
Επίσης συμπλήρωσε: "Ήμουν ερωτευμένη με τον Κριστιάνο και εκείνος μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα». Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo» η Νερέιδα πληρώθηκε 60.000 ευρώ για να παραχωρήσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: