Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Άρης 3-2 την Καζάρ με πρώτο γκολ του Αμπρέου


Ο Άρης στο τελευταίο του φιλικό στην διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας επικράτησε με 3-2 της Καζάρ Λάνκαραν από το Αζερμπαϊτζάν στο Λιντζ της Αυστρίας με τον Σεμπάστιαν Αμπρέου να σημείωσε το πρώτο του γκολ.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 10΄ ο Αμπρέου με πλασέ μετά από ασίστ του Φλάβιο ενώ στο 44΄ ακυρώθηκε ένα ακόμη του «Loco» μετά από σέντρα του Αραβίδη. Στο 52΄ ο Βανγκέλι με πλασέ μετά από σέντρα του Κόκε έκανε το 2-0 ενώ στο 59΄ Τσέτκοβ μείωσε σε 2-1. Ωστόσο ο Άρης βρήκε στο 65΄ και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα την φορά αυτή από σουτ του Κάλβο για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2 από κεφαλιά του Σόουζα στο 83΄.

ΑΡΗΣ (Α΄ ημίχρονο): Σηφάκης, Φλάβιο, Κουλοχέρης, Νασούτι, Αράνο, Ρόβας, Πρίττας, Χαβίτο, Γκρασιάν, Αραβίδης, Αμπρέου.

ΑΡΗΣ (Β΄ ημίχρονο): Πέσκοβιτς, Νέτο, Γιάχιτς, Ρομπέρζ, Βανγκέλι, Μπατιόν, Φερνάντεζ, Κάλβιο, Κόκε, Ντέιλι, Λαμπριάκος.

Μετά το τέλος του φιλικού ο τεχνικός του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, τόνισε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι με έναν αρκετά καλό αντίπαλο που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο έχοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήταν σημαντικό για μας ότι σημειώσαμε τρία γκολ ωστόσο στην εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα αφού είναι αδιανόητο να δέχόμαστε γκολ από σέντρες».

Για την αμυντική εικόνα της ομάδας του είπε: «Βγαίνει η κούραση σε ορισμένους ποδοσφαιριστές μας. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση αλλά θα μπορούσα να πω ότι υπήρχε και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Ωστόσο είναι καλό να γίνονται λάθη τώρα για να τα διορθώσουμε».

Κι όσο για το ότι η ομάδα του παρέμεινε αήττητα στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους τόνισε: «Αυτήν την στιγμή αυτό που ψάχναμε ήταν να γνωρίσουμε τους παίκτες μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να δούμε τα χαρακτηριστικά του καθενός και να τα δουλέψουμε στην πορεία ενώ σίγουρα είναι σημαντικό ότι η ομάδα έμεινε αήττητη».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Αραβίδης τόνισε: «Η προετοιμασία είχε περισσότερο καλές στιγμές. Προσωπικά προσπαθώ να προσαρμόζομαι μέρα με την ημέρα ολοένα και περισσότερο στον νέο μου ρόλο ως αριστερού εξτρέμ. Η σκληρή δουλειά ωστόσο θα συνεχιστεί στην Θεσσαλονίκη με προπονήσεις και τα τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια».

Κι όσο για τον Τόνι Κάλβο δήλωσε: «Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εικόνα όπως και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στην πορεία χάσαμε κάπως τον ρυθμό μας και βγήκε η κούραση. Παρόλα αυτά είχαμε πολύ καλή παρουσία και θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος».

Για το δικό του γκολ είπε: «Βρίσκομαι σε μία πάρα πολύ καλή περίοδο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και έχω πάρα πολύ μεγάλη δίψα να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά μαζί με τον Άρη».

Ανακοίνωση για το παιχνίδι με την Μπόκα

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τον κόσμο της ομάδας για την μαζική του ανταπόκριση ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη. Με δεδομένο ότι ήδη το πρώτο sold out της χρονιάς είναι γεγονός θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους φίλους της ομάδας που θα προσέλθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον αγώνα με την Boca Juniors.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει τον χαρακτηρισμό του διεθνούς φιλικού παιχνιδιού και επομένως τον διέπουν όλοι οι ανάλογοι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Για λόγους ασφαλείας, λοιπόν, δεν θα ισχύσει το μέτρο της δωρεάν εισόδου για παιδιά κάτω των 12 ετών. Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο όσοι διαθέτουν εισιτήρια. Προσβλέποντας στην κατανόηση των φιλάθλων της η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είναι σίγουρη ότι ο αγώνας της 5ης Αυγούστου θα αποτελέσει μία γιορτή για το ποδόσφαιρο μέσω της ατμόσφαιρας που θα δημιουργηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: