Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Αντσελότι: "Δεν είμαι φίλος με τον Μουρίνιο"


Η Τσέλσι οδεύει προς την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της, όπου μάλιστα έχει εντυπωσιάσει, νικώντας σχεδόν όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε. Ο Κάρλο Αντσελότι, σε μια συνέντευξη που έδωσε σε αγγλικά ΜΜΕ, μίλησε για τη σχέση του με τον Μουρίνιο, ενώ κατέθεσε και τη γνώμη του για τον Τζον Τέρι.

Ένα από τα φιλικά που έδωσαν οι "μπλε" ήταν με την Ίντερ, την οποία ο Αντσελότι αντιμετώπιζε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στο καμπιονάτο ως τεχνικός της συμπολίτισσας Μίλαν.

Ο "Καρλίτο" είπε τη γνώμη του για τον Μουρίνιο και τη φημολογία που τους θέλει να έχουν φιλικές σχέσεις. "Είναι ένας απλός συνάδελφός μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι φίλος μου", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στην Sunday Times για να συνεχίσει:

"Ίσως με το πέρασμα του χρόνου, όταν θα έχουμε τελειώσει την καριέρα μας, να θυμηθούμε τις μάχες που δώσαμε με τις ομάδες μας. Προς στιγμήν είναι απλά συνάδελφός και τον σέβομαι για τη δουλεία του".

Τέλος, ο Αντσελότι μίλησε και για την απόφαση του Τζον Τέρι να παραμείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ παρά την μυθική προσφορά της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έδινε 200.000 λίρες την εβδομάδα ώστε να τον πείσει να ντυθεί "πολίτης".

"Δεν ξέρω καλά τον Τζον καθώς συνεργαζόμαστε μόλις λίγες εβδομάδες, αλλά ήξερα από την αρχή ότι θα παραμείνει σε εμάς. Είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης της Τσέλσι. Είναι ένα σύμβολο. Δεν θα έφευγε ποτέ για τα λεφτά".


Δεν υπάρχουν σχόλια: