Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Μουσλίμοβιτς – Εισιτήρια με Βαλερένγκα


Μία προπόνηση περιελάμβανε το κυριακάτικο πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Βαλερένγκα στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τους Σαβίνι και Κοντρέρας να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Αραμπατζής και Μουσλίμοβιτς πρόγραμμα θεραπείας. Όσο για την αυριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 9:00 το πρωί.

Μία ώρα αργότερα στις 10:00 αύριο το πρωί θα ξεκινήσει η διάθεση των 4.800 εισιτηρίων για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Βαλερένγκα στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία και όπως γίνεται κατανοητό θα γίνουν "καπνός". Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διαθέσει 21.100 εισιτήρια ενώ κλειστή αναμένεται να είναι η θύρα 8 για τους φιλάθλους της νορβηγικής ομάδας.

Τέλος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι η παρουσίαση του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή Βίκτορ Βιτόλο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα και ώρα 12:00 στην αίθουσα VIP του γηπέδου της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: