Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Απειλή μέσω...sms


Ενα «πιπεράτο» παρασκήνιο της μεταγραφής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Μπαρτσελόνα έφερε στο φως της δημοσιότητας η «La Vanguardia». Σε ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα ανέφερε πως ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός ήταν αυτός που πίεζε αφάνταστα και με κάθε τρόπο τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας να τον παραχωρήσουν στους «μπλαουγκράνα» φθάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να στέλνει καθημερινά απειλητικά μηνύματα στο κινητό του πρόεδρου της Ιντερ Μάσιμο Μοράτι ζητώντας του να τον αφήσει να φύγει για τη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της Μπαρτσελόνα που ανέφερε πως ο παίκτης έστελνε καθημερινά μηνύματα στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ισπανίας και τους εξηγούσε τι ενέργειες κάνει, προκειμένου να πείσει την Ιντερ να τον παραχωρήσει, πράγμα που εν τέλει έγινε. «Μας έστελνε μηνύματα κάθε λεπτό εξηγώντας πώς ήταν ή προτείνοντας αυτό που μπορούσε να κάνει για να έρθει» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή της Μπαρτσελόνα στην εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της έβγαζε ταυτόχρονα στη φόρα το περιεχόμενο ορισμένων εκ των μηνυμάτων που έστελνε ο παίκτης στον Μοράτι, αλλά και δεχόταν από τον μέχρι πρότινος προπονητή του στην ομάδα του Μιλάνου, Ζοσέ Μουρίνιο.

«Μου το είχες υποσχεθεί, μου είχες πει ότι αν η Μπαρτσελόνα με ζητούσε, θα με άφηνες να φύγω, κάν' το λοιπόν» ήταν ένα από τα sms του «Ιμπρα» στον πρόεδρο των Μιλανέζων, με το πλέον «πιπεράτο» να είναι αυτό στο οποίο ο Σουηδός επιθετικός απειλούσε ανοιχτά τον Μοράτι πως θα προξενήσει πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας και πως θα σηκώσει «μπαϊράκι». «Εάν δεν με δώσεις, θα επαναστατήσω, θα δημιουργήσω πολλά προβλήματα στην ομάδα» έλεγε σε μήνυμά του ο Ιμπραΐμοβιτς στον Μοράτι, με τον Μουρίνιο να του στέλνει στο κινητό του ένα δικό του χρησιμοποιώντας μόνο μία λέξη: «Προδότη»!

Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της Ιντερ, ο οποίος διέψευσε ότι δέχτηκε μηνύματα στο κινητό του από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όμως μάλλον έπεισε ελάχιστους. «Δεν έχω πάρει sms εκ μέρους του Ζλάταν που αφορούσαν τις επαγγελματικές επιθυμίες του ή τη διαπραγμάτευση για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Με δυσαρέστησε το να διαβάζω τέτοια πράγματα σήμερα στις εφημερίδες» δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό των «νερατζούρι», όμως το βέβαιο είναι πως ο «Ιμπρα» θα μπει και αυτός στη λίστα των ποδοσφαιριστών που πιέζουν με κάθε τρόπο προκειμένου να υλοποιήσουν τη μεταγραφή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: