Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Η Μπάρτσα κέρδισε τον Μπέκαμ


Τη νίκη με 2-1 κατέκτησε η Μπαρτεσλόνα επί των Λος Άντζελες Γκάλαξι στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην «Rose Bowl» της Πασαντίνα μπροστά σε 94.000 θεατές που παρακολούθησαν από κοντά τα αστέρια της ισπανικής ομάδας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κατέβηκε με αρκετές αλλαγές και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες του να αγωνιστούν. Ο Πέδρο άνοιξε στο 11' το σκορ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα για να ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Τελικά τη νίκη για τους «μπλαουγκράνα», χάρισε στο 66' ο Γεφρέν.

Για την Μπαρτσελόνα αγωνίστηκαν οι εξής: Πίντο (46’ Βαλντές), Μουνιέσα (46’ Φόντας), Μάρκες (29’ Ενρίκε-60’ Πικέ), Αντράντε (46’ Αμπιντάλ), Ντάνιελ Άλβες (46’ Πουγιόλ), Κεϊτά (46’ Μπουσκέτς), Τουρέ (46’ Τσάβι), Ντος Σάντος (46’ Σάντσες), Μέσι (46’ Σουάρες), Μπόγιαν (46’ Γκούντγιονσεν), Πέδρο (46’ Ανρί).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον καρπό από το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: