Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Ηρακλής: Φουλάρει για Ηλιάδη


Μία μέρα μετά το φιλικό με την Αταλάντα ο τεχνικός του Ηρακλή, Όλεγκ Προτάσοφ, συνεχίζει την αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να καλύψει το κενό που προκλήθηκε από τον τραυματισμό του Νούνο Πιλότο με τον Στέλιο Ηλιάδη να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που συνεχίζει να είναι ελεύθερος ήρθε στο προσκήνιο μαζί με αυτό του Ματίας Βερόν με τον Αργεντινό όμως να συνεχίζει να δένεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ κάτι που σίγουρα αποτελεί εμπόδιο την στιγμή αυτή αν και έγινε μία πρώτη διερευνητική επαφή.

Επόμενο είναι ο Ηλιάδης να κερδίζει έδαφος και πλέον αυτό που απομένει να συμβεί είναι αν το φλερτ των τελευταίων ημερών μετατραπεί σε γάμο εκτός και αν προτιμηθεί κάποια από τις περιπτώσεις κοινοτικών ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Προτάσοφ.

Στα αγωνιστικά η κατάσταση του τραυματισμού των Τουμά, Ντιέ και Κονέ βελτιώνεται κάθε μέρα που περνάει ολοένα και περισσότερο με τον πρώτο μάλιστα να μην αποκλείεται να αγωνιστεί και στο τουρνουά της Πέμπτης (06/08) με τις Κιέβο Βερόνα και Μπάρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τουμά έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα στον αριστερό λαγονοψοϊτη, ο Ντιέ μία ελαφριά θλάση στον αριστερό δικέφαλο και ο Κονέ μια ελαφριά κάκωση στο δεξιό γόνατο.

Επστάιν: "Δεν έχουμε σκοπό να δίνουμε ξύλο"

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά το φιλικό με την Αταλάντα αν στον Προτάσοφ άρεσε ο τσαμπουκάς των ποδοσφαιριστών του ο σκόρερ του Ηρακλή, Ντένις Επστάιν, αναφερόμενος στο σκληρό παιχνίδι από πλευράς εκείνων της ιταλικής ομάδας είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο με το που κλέβαμε την μπάλα και θέλαμε να βγούμε στην αντεπίθεση δεχόμασταν σκληρά μαρκαρίσματα με την Αταλάντα ίσως να έπρεπε να είχε δεχθεί δύο ή τρεις κόκκινες".

Κι όσο για τον τσαμπουκά που παρουσιάζουν οι "κυανόλευκοι" ο Γερμανός τόνισε: "Ο σκοπός μας δεν είναι να παλεύουμε και να δίνουμε ξύλο στο γήπεδο", για να επισημάνει πως: "Δείχνουμε ότι είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε να κάνουμε ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις και παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω ότι γινόμαστε καλύτεροι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: