Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Χούλιο Κρουζ: "Θα νικήσουμε την Ίντερ!"


Μήνυμα στην παλιά του ομάδα έστειλε ο Χούλιο Κρουζ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να σηκώσει το Σούπερ Καπ Ιταλίας με την Λάτσιο το προσεχές Σάββατο.

Το φετινό Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί στην Κίνα για εμπορικούς λόγους και συγκεκριμένα στο Πεκίνο. Ο Κρουζ παρά το γεγονός ότι είναι νέο απόκτημα των "λατσιάλι", κλήθηκε από τον τεχνικό της ομάδας να δώσει το παρόν στην προετοιμασία της ομάδας στην ανατολική χώρα.

"Για να με κάλεσαν μέχρι εδώ όπου είναι ένα τεράστιο ταξίδι, τότε σημαίνει πως θα βρεθώ και στον αγωνιστικό χώρο”, δήλωσε ο 34χρονος Αργεντινός για να συνεχίσει: “Θέλω να βοηθήσω τη Λάτσιο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, αρχής γενομένης της κατάκτησης του Σούπερ Καπ".

Έχοντας ήδη κάνει τρεις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ο Κρουζ δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως, ενώ δεν δείχνει να έχει "κολλήσει" με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε σχετικά: "Δεν πρέπει να σκέφτομαι συνέχεια αυτά τα ζητήματα. Τον τελευταίο μήνα έκανα προπόνηση μόνος μου με στόχο να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για τον τελικό, όπως και σε κάθε άλλο ματς. όσον αφορά την πρώην μου ομάδα, θα είναι ωραίο να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες, αλλά στη διάρκεια του ματς δεν θα ξεχάσω ότι είναι αντίπαλοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: