Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Γκαρμπαχόσα: «Για τον Ρέγες και τον Μεσίνα»

garba_appear.jpgΟ Χόρχε Γκαρμπαχόσα παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελώντας και επίσημα το νέο μέλος της «Βασίλισσας». Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ και -δηλωμένος οπαδός της Ατλέτικο- ξεκαθάρισε ότι τα οπαδικά του συναισθήματα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Ετόρε Μεσίνα, τονίζοντας ότι ήταν όνειρό του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην ομάδα της γενέτειράς του.



Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μαδριλένων, ο πρώην φόργουορντ της Κίμκι επισήμανε πως: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη δυνατότητα που μου δίνεται να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ. Ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ κάποια στιγμή στο κλαμπ της πόλης μου» ενώ αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση της «Βασίλισσας»: «Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις ακόμα και από το ΝΒΑ. Όταν έμαθα για την πρόταση της Ρεάλ, δεν δίστασα ούτε μια στιγμή! Πλέον θα έχω συμπαίκτη μου τον Φελίπε Ρέγες και προπονητή τον Ετόρε Μεσίνα που αποτελεί εγγύηση για μια ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλήτρια».

Οι οπαδικές προτιμήσεις του Χόρχε Γκαρμπαχόσα προκάλεσαν τις αντιδράσεις των οπαδών της Ρεάλ. Ο ίδιος φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Υποστηρίζω την Ατλέτικο ωστόσο αυτό δεν έχει να κάνει με την καριέρα μου. Δεν πρόκειται να το αρνηθώ ωστόσο πλέον μιλάμε για την καριέρα μου. Είμαι επαγγελματίας και η φανέλα της Ρεάλ είναι μεγάλη τιμή». Ο Μαδριλένος φόργουορντ αναφέρθηκε στους στόχους του με τη νέα του ομάδα: «Αφού επισκέφτηκα το μουσείο και είδα τα τρόπαια, το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω. Έχουμε φτιάξει μια νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο να προσαρμοστούμε. Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: