Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Δεύτερη αποβολή για τον Καπετάνο


Αποβλήθηκε και πάλι ο Καπετάνος Ο Παντελής Καπετάνος είδε για δεύτερη φορά φέτος την κόκκινη κάρτα, αλλά το χειρότερο για την ομάδα του ήταν ότι ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουνιρέα Ουρζιτσένι με 1-0 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Αποστόλ στο 72'.

Ο Έλληνας επιθετικός ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες τις οποίες είδε σε διάστημα 15' (στο 68' και στο 82'), ήταν ο ήρωας της ομάδας της Βουκουρεστίου τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα είχε πετύχει το γκολ που άνοιξε το δρόμο της νίκης επί της Σεαλούλ και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής είχε σκοράρει το γκολ με το οποίο η Στεάουα είχε αναδειχθεί ισόπαλη με 1-1 με την Εκομάξ Κλουζ. Και στα δύο αυτά παιχνίδια είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Στο κυριακάτικο ματς με την Ουνιρέα Ουρζιτσένι είχε ξεκινήσει βασικός.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε αποβληθεί και στο πρώτο ματς με την Ουίπεστ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (σ. σ. από τον Έλληνα διαιτητή, Μιχάλη Κουκουλάκη).

Λεπτομέρεια: Και σε εκείνο το ματς είχε ξεκινήσει βασικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: