Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Σύστημα για το "διπλό"



Ο Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει ότι τα δύο ματς του Ολυμπιακού με τη Σερίφ είναι όλα τα... λεφτά για τους "ερυθρόλευκους". Ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει καταστρώνει τα πλάνα του για να πάρει η ομάδα του το "διπλό" στη Μολδαβία και να βάλει τα θεμέλια της πρόκρισης στους "χρυσοφόρους" ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχει δείξει εώς σήμερα ο Κετσπάγια, θα παρατάξει τον Ολυμπιακός με 4-5-1. Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Ζεβλάκοφ (δεξία), Μπράβο (αριστερά), Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ (στο κέντρο της άμυνας).

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Λεντέσμα και Ντουντού, οι οποίοι θα έχουν ρόλο αμυντικών χαφ, με τον Μαρέσκα να αγωνίζεται μπροστά τους. Οι Γκαλέτι και Ζαϊρί (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) θα βρίσκονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής και ο Ντιόγκο ή ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η χρησιμοποίηση του Λεονάρντο στα αριστερά, καθώς ο Βραζιλιάνος θεωρείται ετοιμοπόλεμος. Εκτός αποστολής η οποία θα αναχωρήσει τη Δευτέρα θα βρίσκονται οι τραυματίες Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Ντάρμπισαϊρ.

Με 20 παίκτες στη Μολδαβία
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σερίφ Τιρασπόλ. Μετά το τέλος της κυριακάτικης προπόνησης, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 παικτών, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ντιόγκο, Ντομί, Μαρέσκα, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Γκαλέτι, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Πάρντο, Ζεβλάκοφ, Ζαϊρί, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος και Σοϊλέδης.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Τοροσίδης και Ντάρμπισιρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Γ. Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο έκανε ο Παναγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: