Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Όλα ανοιχτά με Γιάχιτς

Σε δύο εβδομάδες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος και από ότι φαίνεται το θέμα του Σάνελ Γιάχιτς και της φημολογούμενης μετακίνησης του στην Αγγλία θα βρίσκεται στην πρώτη «γραμμή» της επικαιρότητας ως τις 31 Αυγούστου. Εκτός φυσικά, αν σημειωθεί κάποια εξέλιξη νωρίτερα.
Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο, από αυτά που έχουν γραφτεί όλες αυτές τις εβδομάδες. Οι φήμες που ήθελαν τον Βόσνιο μεσοαμυντικό, να ταξιδεύει χθες στο μεγάλο νησί για να δοκιμαστεί στη Γουίγκαν, δεν επιβεβαιώθηκαν, μιας και ο ποδοσφαιριστής παραμένει στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός, το παραπάνω ταξίδι να το κάνει μέσα στην εβδομάδα. Όπως επίσης δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, ότι προορισμός του θα είναι το Γουίγκαν. Και αυτό διότι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, υπάρχουν τρεις προτάσεις από συλλόγους της premier league. Προτάσεις, οι οποίες ουδέποτε μέχρι στιγμής, έχουν φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.
Από την πλευρά τους οι «κίτρινοι» παρακολουθούν τις όποιες εξελίξεις από απόσταση. Άλλωστε-όπως είναι γνωστό- δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Ο Γιάχιτς έχει ρήτρα 900.000 ευρώ και όποιος σύλλογος την καταβάλει στον λογαριασμό της ΠΑΕ, τον αποκτά αυτομάτως. Έτσι λοιπόν δεν έχουν άλλη επιλογή από τα να περιμένουν.
Το βέβαιο είναι ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από το να μαζέψει τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες, ως και να ρίξει άγκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (νέο συμβόλαιο). Πάντως, η πρώτη εκδοχή συγκεντρώνει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: