Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Γκαρσία: "Στην Τούμπα για πάντα"


Ο Πάμπλο Γκαρσία πανηγυρίζει Τα σενάρια της πώλησης του Πάμπλο Γκαρσία στην Ανκαραγκουτσού, έδιναν και έπαιρναν τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτά καλώντας τον Ουρουγουανό στα γραφεία της ΠΑΕ, πριν από το φιλικό με τον Εργοτέλη. Εκεί τον ρώτησε αν θέλει να παραμείνει στο "δικέφαλο" και πήρε την απάντηση που προσδοκούσε.

"Εγώ αγαπώ την ομάδα, τον κόσμο της και όλους εσάς με τους οποίους είμαι μαζί κάθε μέρα και θέλω να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Εφόσον αυτό είναι και δική σας επιθυμία τότε δε βλέπω το λόγο να μη συνεχίσουμε μαζί μέχρι τέλους της καριέρας μου. Η οικογένειά μου λατρεύει την Ελλάδα, ο κόσμος μας έχει κερδίσει με την αγάπη του και με όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα. Αλλωστε, έχω παίξει σε Ρεάλ και Μίλαν, ομάδες πολύ μεγάλες σε όλο τον πλανήτη και θεωρώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ ισάξιο σε ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γκαρσία.

Από την πλευρά του, ο Ζαγοράκης τόνισε στον 32χρονο μέσο: "Εμείς πάντα σε θέλαμε. Σε θεωρούμε έναν από τους ηγέτες της ομάδας, είσαι μια μεγάλη προσωπικότητα και ουδέποτε σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο να φύγεις".

Μετά από αυτή τη συζήτηση ξεκαθαρίστηκε απόλυτα ότι οι δυο πλευρές συνεχίζουν μαζί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: