Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Το ερωτηματικό του Τεν Κάτε


Ο Λουκάς Βύντρα πανηγυρίζει... Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τα ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Χενκ Τεν Κάτε, φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο σύστημα που θα εφαρμόσει. Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει για τα πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα για το ποιοί θα παίξουν στο κέντρο της "πράσινης" άμυνας.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, το "τριφύλλι" θα παραταχθεί με 4-3-2-1. Ο Λουκάς Βύντρα θα είναι ο ένας από τους δύο και με δεδομένο ότι ο Γιόσου Σαριέγκι είναι τιμωρημένος και ο Σεντρίκ Καντέ τραυματίας, μας απομένουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι αυτή του Ματίας Μπίαρσμιρ και η δεύτερη αυτή του Κώστα Κατσουράνη.

Αν αγωνιστεί ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, τότε την τριάδα των αμυντικών χαφ θα αποτελούν ο Κατσουράνης, ο Σιμάο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τους Καραγκούνη αριστερά, Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Σισέ στην κορυφή. Αν αγωνιστεί ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα δίπλα στον Βύντρα, τότε υπάρχουν τουλάχιστον δύο εναλλακτίκά σενάρια.

Το ένα και πιο πιθανό θέλει τον Ολλανδό τεχνικό να αλλαζει το σύστημα (4-2-3-1) και να παίρνει θέση στην αρχική ενδεκάδα ο Λέτο. Το δεύτερο και πιο απίθανο είναι να παίξει και ο Μαρσέλο Μάτος (!) που εντυπωσίασε στα φιλικά. Όσο για τους υπόλοιπους "πράσινους" είναι ήδη γνωστοί. Ο Γκαλίνοβιτς θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ και οι Μουν και Σπυρόπουλος θα είναι στα άκρα της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: