Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ο Μαρκόφσκι στη Δόξα Δράμας


Ο Μαρκόφσκι της Καλλιθέας Παίκτης της Δόξας Δράμας είναι ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός, ο οποίος τις προηγούμενες δύο περιόδους φόρεσε τη φανέλα της Καλλιθέας (53 συμμετοχές και 19 γκολ) στη Β' Εθνική, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το δραμινό συγκρότημα, πριν παρουσιαστεί στα ΜΜΕ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Δόξα. Γνωρίζω καλά την κατηγορία και πολλούς παίκτες της, όπως τους Τσιμπλίδη, Σαμαρά, Γκονζάλες, Χλωρό, και πιστεύω ότι θα είναι μια πετυχημένη χρονιά. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω και να σκοράρω πολλές φορές. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στους οπαδούς της Δόξας, που μου έχουν πει ότι είναι από τους πιο αφοσιωμένους στο ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε ο Μαρκόφσκι κατά την παρουσίασή του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Δράμας, Γιώργος Μάλλιος, είπε τα εξής: «Είναι επιτυχία για την ομάδα μας που θα έχει στο δυναμικό της τον Μαρκόφσκι, ο οποίος ήταν στόχος πολλών σοβαρών συλλόγων της κατηγορίας μας. Οι συζητήσεις κράτησαν αρκετές ημέρες, η προσπάθεια ήταν μεγάλη και η κατάληξη μας χαροποιεί όλους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δόξας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: