Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Πήρε τον Ντουγκλάο η Καβάλα-Τα πήρε ο Μάκης με την ήττα

douglas_ferreira_1a.jpgΜε καθυστέρηση λίγων εβδομάδων, η Καβάλα έκανε τελικά δικόν της τον Βραζιλιάνο Ντούκλας Φερέιρα ή αλλιώς «Ντουγκλάο», ο οποίος θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του ηγέτη στα μετόπισθεν της μακεδονικής ομάδας.

Ο πανήψηλος (1.93 μ.) Βραζιλιάνος στόπερ έπειτα από συζητήσεις ημερών με τους «αργοναύτες» τα βρήκε τελικά σε όλα για συμβόλαιο 3 ετών και αποκτήθηκε ως «ελεύθερος» κι όχι ως «δανεικός» από την γαλλική Ναντ. Για τον Ντουγκλάο είχε ενδιαφερθεί τον περασμένο Ιανουάριο και ο Πανιώνιος, ενώ πέρσι προτού καταλήξει τελικά στη Ναντ, τον διεκδίκησε και η Γουότφορντ.

Κι ενώ η υπόθεση του Ντουγκλάο είχε αίσιο τέλος, σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε η περίπτωση του Ντανιέλ Μορεϊρά. Ο Γάλλος επιθετικός, που είχε περάσει από Λανς, Γκινγκάμπ, Τουλούζ και Ρεν επέλεξε τελικά την Μπουλόν από το να... μεταναστεύσει εκτός Γαλλίας κι έτσι το κεφάλαιο «Καβάλα» έκλεισε για τον ίδιο.



doxa-kavala_2-0_niki.jpgΤα πήρε ο Μάκης με την ήττα

Στο μεταξύ, η τραγική εμφάνιση της Καβάλας στο χθεσινό φιλικό με τη Δόξα Δράμας και η ήττα με 2-0, έκανε έξω φρενών τον ιδιοκτήτη του ΑΟΚ, Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος με το που σημειώθηκε το δεύτερο γκολ του Άγγου στο 84' (το πρώτο στο 62') πέταξε εκνευρισμένος το πούρο του και το μπουκαλάκι με το νερό που είχε στην περίφραξη του σταδίου! Μάλιστα όπως λεγόταν χθες αργά το βράδυ από κύκλους της μακεδονικής ΠΑΕ, δεν αποκλείονται κι εξελίξεις μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο φιλικό η Καβάλα δοκίμασε τους Κετέ και Γιακούμπ και η Δόξα τους Ροκάστλ (πέρυσι στον Θρασύβουλο) και τον Νουόκο του Πανθρακικού.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 4-4-2: Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Πακάλτσης, Ρομπίνιο, Σαμαράς, Τσιμπλίδης, Γκίκας, Πινδώνης, Γκονζάλες, Βαν Ες, Χλωρός

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 4-4-2: Καρατζιοβαλής (70' Καραβελίδης), Παπαθανασίου, Πακάλτσης, Ρομπίνιο (70' Μπαξεβανίδης), Σαμαράς (67' Γαλακτερός), Ν' Ντουρ, Νουόκο, Ροκάστλ, Μαχαιρούδης, Αγγος, Τσουκαλάς.

ΚΑΒΑΛΑ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 4-3-3: Κατεργιανάκης, Ντομπρασίνοβιτς, Κέτε, Ψωμάς, Πετκάκης, Λάκης, Ιωάννου, Σιόντης, Σουλτανίδης, Σταμπολζίεφ, Ντουκρόκ.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 4-3-3: Λαζαρίδης, Ντομπρασίνοβιτς, Καλάϊτζιτς, Ψωμάς, Γιουκούμπ (75' Μπάκοβιτς), Λάκης, Ιωάννου, Μεντί, Ντουγκλάο, Σταμπολζίεφ (50' Γιάννου), Ντουκρόκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: