Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Πήρε Φαμπιανέσι η Ξάνθη

fabianesi.jpgΣε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ξάνθη. Η ομάδα του Βόλφγκαν Βολφ ανακοίνωσε την απόκτηση για δύο χρόνια του 30χρονου Ισπανού μέσου Μορένι Φαμπιανέσι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει αξιοζήλευτη καριέρα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.



Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η Ξάνθη τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του μεταγραφικού παζαριού αποκτώντας από την Ροζάριο Σεντράλ τον Ισπανό μέσο Μορένο Φαμπιανέσι. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι μία πολύ καλή λύση για τους ακρίτες, που πιστεύουν ότι στο πρόσωπό του βρήκαν τον ηγέτη της ομάδας. Η λιτή ανακοίνωση της Ξάνθης για την απόκτηση του Φαμπιανέσι έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Mορένι Φαμπιανέσι για τα επόμενα 2 χρόνια».
Ο Φαμπιανέσι όπως προαναφέραμε αγωνιζόταν στην Αργεντινή και την Ροζάριο Σεντράλ, έχοντας 20 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στις Βελέζ Σάρσφιλντ και Εστουντιάντες στην Αργεντινή ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Βιγιαρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: