Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Απολογούνται 10 ομάδες της Super League!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία, για την Πέμπτη (29/10) και ώρα 13:30, 10 ΠΑΕ(!) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής! Ενδεικτικά, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης και Ηρακλής, με τον «Γηραιό» να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, θα βρεθούν ενώπιο του αθλητικού δικαστή και κινδυνεύουν με χρηματικό πρόστιμο.

- ΠΑΕ Ξάνθη, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με την Καβάλα.

- ΠΑΕ Αρης, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την ΑΕΚ.

- ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

- ΠΑΕ Ατρόμητος, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

- ΠΑΕ Ηρακλής, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης διότι «...δε λάβατε κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, προστατεύοντας συγχρόνως το κύρος και την αξιοπιστία του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου» στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

- ΠΑΕ Λάρισα, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

- ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης διότι: «...δε λάβατε κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα προστατεύοντας συγχρόνως το κύρος και την αξιοπιστία του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου» στον αγώνα με τον Ηρακλή.

- ΠΑΕ Καβάλα, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με την Ξάνθη.

- ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Εργοτέλξ.

- ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: