Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Έντονα παράπονα Βρύζα σε Πιλάβιο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Συζήτηση είχε ο Ζήσης Βρύζας με το Σοφοκλή Πιλάβιο λέγοντας του πως η κατάσταση στην ομάδα είναι εκτός ελέγχου. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξήγησε στον ισχυρό άνδρα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πως το θέμα με τη διαιτησία έχει φτάσει στο απροχώρητο καταλογίζοντάς του ευθύνες για όσα συμβαίνουν με τη διαιτησία. «Κοιτάξτε να δείτε. Μια γίνεται ανθρώπινο λάθος, δύο γίνεται ανθρώπινο λάθος , τρεις γίνεται ανθρώπινο λάθος και πάει λέγοντας . Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και ευθύνες θα είναι δικές σας», ήταν το νόημα όσων είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η συζήτηση μεταξύ του Βρύζα και του προέδρου της ΕΠΟ έγινε πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και την αμφισβητούμενη από το «δικέφαλο του Βορρά» διαιτησία του Σπάθα.

Παράλληλα η ΚΕΔ όρισε για διαιτητή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη, που έχει κακό παρελθόν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πέρυσι ο συγκεκριμένος διαιτητής υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, όταν σε αγώνα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο δεν είχε σφυρίξει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Η απόφαση αυτή είχε άμεση αντίδραση από τους Θεσσαλονικείς, αφού ο Βρύζας πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Πιλάβιο και απαίτησε να εξαιρεθεί ο Παπασταμάτης. Στην απάντηση του ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ τόνισε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο προτού έρθει σε συνεννόηση με τον Βασίλη Τεροβίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: