Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΝΤ.ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ: «Διάδοχος μου ο Μήτρογλου»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τον εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μιλώντας στην «Εξέδρα». Ο Σέρβος πρώην άσος του Ολυμπιακού μάλιστα έχρισε τον διεθνή επιθετικό ως τον διάδοχο του στη γραμμή κρούση των «ερυθρολεύκων».


«Ο Κώστας είναι εξαιρετικός και θα πάει ψηλά. Σίγουρα θα γίνει μεγάλο αστέρι. Έχει τα φόντα να γίνει ο βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια. Διαθέτει απίστευτη δύναμη και δεν μπορείς να τον κουνήσεις με τίποτα», ανέφερε αρχικά ο Κοβάσεβιτς.

Και συνέχισε: «Συνεννοούμασταν με δυσκολία στα αγγλικά, αλλά ο Κώστας πάντα ρωτούσε, πάντα πρόσεχε και δείχνει αποφασισμένος να πάει ψηλά. Είναι αριστεροπόδαρος και ως γνωστόν αυτοί οι αθλητές είναι προνομιούχοι. Πρέπει και μπορεί να βελτιωθεί στο ψηλό παιχνίδι.

Έχει πετύχει, βεβαίως, αρκετά γκολ με κεφαλιά, αλλά γνωρίζει ότι μπορεί να γίνει πιο απειλητικός σε αυτόν τον τομέα. Με τον τρόπο και τη διάθεσή του, πάντως, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και εκεί.

Χρειάζεται και λίγη τύχη πάντως, γιατί το γκολ είναι το... φαγητό του επιθετικού. Ο Κώστας σκοράρει με μεγάλη συχνότητα και αυτό βοηθάει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή του. Τα πάει περίφημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: