Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ - Ντιέ: «Εμείς φταίμε...»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ένα από τα ποιο αγαπητά πρόσωπα της «κυανόλευκης» κερκίδας, ο Σέρζ Ντιέ, μίλησε στην καθιερωμένη "media day" και με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ηρακλής μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, ανήκει στους ποδοσφαιριστές.

«Εμείς φταίμε για ότι συμβαίνει και μόνο εμείς μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα» δήλωσε αρχικά ο Ιβοριανός μέσος. Με την προσοχή στραμμένη στο παιχνίδι του κυπέλλου ο «Γηραιός» ψάχνει απεγνωσμένα τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, με τον Ντιέ να αναφέρει:

«Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό του κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Φταίμε εμείς που η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα μέσα από τα επόμενα ματς. Μέσα από τις νίκες, οι στόχοι ξαναέρχονται πιο κοντά, γι' αυτό κι εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα».

Καταλήγοντας ο 32χρονος ανασταλτικός μέσος τόνισε: «Δικαιολογημένα οι φίλαθλοι έχουν δυσφορία για τα αποτελέσματα. Είμαστε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και πρέπει στη συνέχεια να τα καταφέρουμε».

Προπονήθηκε ο Μιλάνο

Σε εντατικούς ρυθμούς γυμνάστηκε σήμερα η ομάδα του Ηρακλή ενόψει της αναμέτρησης κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Ο Μιλάνο επανήλθε σε πλήρες πρόγραμμα και στο προσεχές διάστημα θα διαπιστωθεί το αν θα μπορέσει να επανέλθει χωρίς πρόβλημα στην αγωνιστική δράση όπως και ο Σαρακατσάνος.

Οι Ντίκα και Γιαννούλης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμά του και σύντομα θα επανέλθουν στις ομαδικές προπονήσεις. Στον αντίποδα ο Σαρακατσάνος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα, που τον ταλαιπωρούσε και πέρασε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Φούφουλας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο, υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία και θα χρειαστεί ξεκούραση λίγων ημερών.

Ο Κατσαμπής αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση, για απολύτως προληπτικούς λόγους, αισθανόμενος μυϊκή επιβάρυνση και αναμένεται αύριο να επανέλθει κανονικά σε πλήρεις ρυθμούς.

Με Εργοτέλη εκτίει την ποινή ο Κατσαμπής

Στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής, Ηρακλής - Εργοτέλης (Σάββατο 28/11) αποφασίστηκε από τον Όλεγκ Προτάσοφ να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής για τις τέσσερις κίτρινες που συμπλήρωσε, ο Τάσος Κατσαμπής.
Υποχρεωτικά απών από τον αγώνα με τα Τρίκαλα θα είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός, που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής (δύο κίτρινες) του στη Λιβαδειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: