Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Tenorio...Στοίχημα...

Kαλησπέρα.

Αρκετά μεγάλο το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με πολλούς αγώνες
κυπέλλων και πρωταθλημάτων,όσο αφορά στα κύπελλα γενικότερα
δέν έχω την διάθεση να διαθέσω ούτε ένα σέντς προσωπικά,αντίθετα
έχω μιά ψιλοδιάθεση να ασχωληθώ με σημεία απο τα πρωταθλήματα.


Όσο αφορά σημερινές επιλογές σημείων θα προτιμήσω τον άσσο
της ΚΑΛΜΑΡ.

Μόνο νίκη χρειάζεται απέναντι στη Μάλμε η γηπεδούχος ΚΑΛΜΑΡ για να καπαρώσει την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού σε περίπτωση ήττας θα δώσει δικαίωμα σε Χάκεν, Χέλσινγκμποργκ και Ερεμπρο να πλησιάσουν. Η 4η θέση οδηγεί στην ευρώπη αφού στο τελικό
κυπέλλου Σουηδίας θα αναμετρηθούν ΑΙΚ καί Γκέτεμποργκ.
Το μεγαλύτερο πιστεύω κίνητρο το έχει η ΚΑΛΜΑΡ απέναντι στην βαθμολογικά ουσιαστικά αδιάφορη Μάλμε πού θεωρητικά έχει χάσει το τρένο της Ευρώπης. Θέλει οπωσδήποτε νίκη σήμερα και σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων για να έχει ουσιαστικές ελπίδες.

Στο (2,10) εκτός οππαπ ο άσσος για την ΚΑΛΜΑΡ.



Η ΛΙΝΤΣ η επόμενη μου επιλογή στον εξ΄αναβολής αγώνα για την Α΄Αγγλίας.

Τρείς σερί ήττες για τούς πειρατές με απολογισμό τερμάτων 3/9,
δεχόμενη 5 από Νόργουιτς, 2 από Σάουθεντ, καί 2 από Γέοβιλ.
Στην 6η θέση η γηπεδούχοι με 22 βαθμούς με απολογισμό 20-18 τέρματα.
Έχασε το Σάββατο 1-2 από τη Γέοβιλ, η 3η σερι ήττα της. Απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο μέρος,όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ούτε μία από τις πολλές ευκαιρίες που έφτιαξε.

Η ΛΙΝΤΣ έκανε την πρώτη της φετινή ήττα μετά από 14 αγωνιστικές, 2-1 από τη Μίλγουολ. Στη πρώτη θέση τού βαθμολογικού πίνακα η ΛΙΝΤΣ με 30 βαθμούς και απολογισμό τερμάτων 21-8 από της καλύτερες επιθέσεις
της κατηγορίας με την καλύτερη άμυνα.(8 γκόλ παθητικό σε 13 μάτς)
Δεν προέκυψε κάτι νέο στο μέτωπο των απουσιών,αμφίβολος ο γκολκίπερ Χιγκς που ταλαιπωρείται από τραυματισμο. Παραμένουν λογικά εκτός ο σέντερ μπακ Μαρκές ο μεσοεπιθετικός Ρόμπινσον όπως και ο φορ Μπέκιο (10/2) .Η ΛΙΝΤΣ θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή και, αν το καταφέρει, θα έχει προβάδισμα για τη νίκη.

Στο (2,20) το διπλό για την ΛΙΝΤΣ εκτός οππαπ.



O άσσος της ΛΕΤΣΕ η επιλογή μου από την β ιταλίας.


Η ΛΕΤΣΕ πήρε το ντέρμπι με την Γκαλίπολι (3-0), παίζοντας εξαιρετικά στην επανάληψη.πέτυχε τρία γκολ σε ρυθμό προπόνησης, ενώ στο 85’ έχασε και πέναλτι με τον Μπακλέ. Το παιχνίδι με τη Ρετζίνα είναι μια ευκαιρία και για εμάς να πιστοποιήσουμε τη βελτίωσή μας και πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές τα λόγια του τεχνικού των γηπεδούχον.

Η τρίτη σερί ήττα, το 2-0 από την Τορίνο, ήταν μοιραία για τον έμπειρο τεχνικό και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ιβο Ιακόνι.

Ο Ιβο Ιακόνι στις πρώτες του δηλώσεις «Το σημαντικό είναι η ομάδα να βρει την χαμένη αυτοπεποίθηση, στόχος αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι η βαθμολογική άνοδος. Για προσδοκίες επανόδου στη Serie A είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αυτό που πρέπει να κάνω πρώτα είναι να μπω στο… μυαλό των παικτών και να τους ανεβάσω την πεσμένη ψυχολογία. Για να περάσω τις δικές μου ιδέες στο αγωνιστικό κομμάτι, θα χρειαστεί αρκετός καιρός»
.
Αυτό λέω και' γώ, μέχρι να το κάνεις περίμενε άλλο παιχνίδι.

Στο (2,10) ο άσσος για την ΛΕΤΣΕ.




Eπόμενη επιλογή το διπλό της ΣΠΌΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Πολύ καλή η παράδοση της τελευταίας δεκαετίας για την ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ όπου μόνο σε δύο περιπτώσεις το 2008 (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ) δεν κατάφεραν να κερδίσουν (1-1-8).

Αναμενόμενη η εξέλιξη για τον πρώην κόουτς της Γκιμαράες μετά τη ροή αρνητικών αποτελεσμάτων πριν τη διακοπή. Παρελθόν ο Νέλο Βινγκάδα, που μετά την υπομονή των οπαδών εξάντλησε και αυτήν της διοίκησης, στη θέση του ο Πάουλο Σέρζιο. Με τα επτά γκολ παθητικό στα τρία τελευταία ματς να καταδεικνύουν ότι υπήρχε πρόβλημα.«Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο και η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ δεν αποτελεί την ιδανική ομάδα να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη στιγμή τα λόγια του νέου τεχνικού των γηπεδούχον της Γκιμαράες.
Μοναδική αναγκαστική απουσία, αυτή του Βραζαλιάνου αμυντικού Τιάγκο Αλένσαρ.



Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ στούς ευρωπαικούς της αγώνες πάει καλά, αντίθετα
με το πρωτάθλημα, όπου μέχρι στιγμής απογοητεύει,
Την Πέμπτη κατάφερε χάρη στο γκόλ του Ζοάο Μουτίνιο στο 85’ να καταβάλει με 2-1 το εμπόδιο της Βέντσπιλς 3 στα 3 στον όμιλο του Γιουρόπα Λινγκ.

Με διαφορά 11 πόντων από την πρωτοπόρο Μπενφίκα γίνεται κατανοητό ότι τα περιθώρια λάθους είναι μικρά και η αναγκαιότητα για νίκη σήμερα μεγάλη. <<Πιστεύω ότι διαθέτουμε την ικανότητα να προσαρμοστούμε σε κάθε νέα κατάσταση και το μόνο που περνάει από το μυαλό μας είναι οι τρεις βαθμοί.>> τα λόγια τού προπονητή της ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ..

Μαζί σου παληκάρι μου. θα σε προτιμήσω στο 1,95..



Αυτά για τα σημερινά, πού είχα σκοπό να επιλέξω τα διπλά των βελέζ
καί εστουδιάντες , αλλά με τις αλλάγες πού θα έχουν οι ομάδες μάλλον μένω μακριά,αν θα διάλεγα ίσως ενα απο τα δύο θα έλεγα Βελέζ ,παρά τις αλλαγές βασικών πού έχει σκοπό να κάνει ο τεχνικός των φιλοξενούμενον.



Αύριο Εθνική Επέτειος, καί για όσους παίζουν ΟΠΠΑΠ οι μηχανές
θα είναι κλειστές, μερικά αυριανά σημεία για μελέτη ,έχω επιλέξει
το διπλό της ΜΙΛΑΝ το διπλό της ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ τον άσσο της ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ καί το διπλό της ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ...καλή μελέτη με καθαρό μυαλό.



Καλό βράδυ σε όλοι την παρέα, καλά να περνάτε τα σέβη μου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: