Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Δηλώσεις Μαρκόπουλου, Κατσικάρη και παικτών

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε μετά την μεγάλη νίκη επί του Αρη πως κι ο ίδιος δεν περίμενε ο ΠΑΟΚ να νικήσει τόσο εύκολα. Θεωρεί, όμως, πως οι παίκτες του έκαναν σπουδαίο ματς και άφησαν πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας από τον Πανελλήνιο. Η λέξη "ντροπή" κυριάρχησε από την άλλη στις δηλώσεις του Φώτη Κατσικάρη και των παικτών του Αρη.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε πως δεν περίμενε η ομάδα του να ξεφύγει στο σκορ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και ο Αρης να μην μπορέσει να αντιδράσει σε κανένα σημείο: "Δεν περίμενα τέτοια εικόνα. Παίξαμε πολύ καλά εν αντιθέσει με Aρη, που έμεινε εκτός πολύ νωρίς, κάτι που μας βοήθησε. Μετά την ήττα στην Κυψέλη, χρειαζόμασταν τη νίκη αυτή".

Φυσικά, ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει καλά πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο: "Η ομάδα είναι καινούρια και πρέπει να έχουμε υπομονή. Σίγουρα θα έχουμε σκαμπανεβάσματα και δεν θα παίζουμε συνέχεια τόσο καλά. Κάθε νίκη μετράει. Oταν κερδίζεις τον Aρη, όμως, σε βοηθάει περισσότερο ψυχολογικά".

Ως την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Φώτης Κατσικάρης: "Είναι η χειρότερη ήττα στην καριέρα μου. Για σαράντα λεπτά έμεινα έκπληκτος και δεν είναι δικαιολογία ότι είμαι λίγο χρόνο στην ομάδα. Aλλη προετοιμασία είχαμε κάνει. Δεν υπάρχει τακτική αν δεν υπάρχει θέληση, καρδιά. Η δουλειά μου είναι να βρω τι φταίει. Είναι δεύτερη φορά που γίνεται αυτό φέτος στον Αρη. Είναι μια μεγάλη ντροπή για όλους".

Σε ανάλογο κλίμα και οι δηλώσεις του αρχηγού του Αρη, Νίκου Χατζηβρέττα: "Μετά από τέτοια εμφάνιση, δεν υπάρχουν λόγια να πεις. Μόνο ντροπή για μας. Αυτό είναι το μόνο συναίσθημα. Είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά. Η μόνη λέξη που βγαίνει από το στόμα μου, είναι ότι ντρέπομαι για τη σημερινή εμφάνιση εγώ προσωπικά, αλλά και όλα τα παιδιά, πιστεύω. Hταν μια αηδία".

Τέλος, από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Καυκής υπογράμμισε: "Eνα μεγάλο `ευχαριστώ` στον κόσμο μας, στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό τιμ. Hμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και θέλαμε τη νίκη. Δεν γίναμε υπερομάδα μετά από αυτό το παιχνίδι. Είμαστε η ίδια ομάδα που έχασε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: