Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ιβιτς: "Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη"


Ιβιτς και Τσιρίλο πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου... "Για μας είναι σημαντικό ότι τελικά καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις στα ματς που ακολουθούν για να φτάσουμε πιο εύκολα στις επόμενες νίκες από ότι επί της Ξάνθης", ήταν τα λόγια του Βλάνταν Ίβιτς που έβγαλε για μια ακόμη φορά τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε μια ισοπαλία στην έδρα του και αυτό τον διατηρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Ξάνθη αποδεδείχθηκε και πάλι σκληρό καρύδι. "Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη, η οποία ήρθε στα τελευταία λεπτά. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε από πριν πως παίζει η ομάδα της Ξάνθης. Είναι μία ομάδα η οποία αμύνεται μαζικά και όλοι είναι πίσω από τη μπάλα. Αυτό δε δίνει πολύ χώρο στον αντίπαλο και πρέπει κάθε ευκαιρία που έχεις να την αξιοποιείς. Εμείς δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα, αλλά για να κερδίσεις την Ξάνθη πρέπει να κάνεις γκολ τις 2-3 ευκαιρίες που έχεις".

Όσο για το γκολ που σημείωσε, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης: "Έχει τύχει να είμαι εγώ αυτός που έβαλε δύο γκολ για να πάρει δύο σημαντικές νίκες ο ΠΑΟΚ. Ο καθένας από εμάς στην ομάδα δίνει ότι καλύτερο μπορεί. Είμαι χαρούμενος που ήμουν ξανά εγώ εκείνος που πέτυχε ένα νικητήριο γκολ, αλλά πάνω από όλα μετράει η νίκη. Για όλους όσους είμαστε στην ομάδα πάντα είναι πιο σημαντική από οποιοδήποτε γκολ η νίκη του ΠΑΟΚ".

Η πορεία του ΠΑΟΚ δεν είναι η καλύτερη, αλλά, αναρριχήθηκε ήδη στην τρίτη θέση: "Εμείς έχουμε στόχο να κερδίζουμε παντού. Αυτό το έχουμε πει από την αρχή. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει όσα πέρυσι ως τώρα, αλλά θα έρθουν και άλλες νίκες. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα παλέψουμε σκληρά και παντού και τελικά θα βρεθούμε πιο ψηλά από ότι πέρυσι".

Τέλος αναφορικά με τις διαιτησίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ όταν αγωνίζεται στην Αθήνα, ο Ίβιτς είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Αλλά έχει δει όλος ο κόσμος τις έχει γίνει σε κάποια συγκεκριμένα ματς. Και φέτος και πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά τα ξέρουν όλοι. Τι διαφορετικό περιμένετε να σας πω εγώ; Στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν θέμα μόνο διαιτητή, καθώς κι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε. Αλλά όλοι είδατε κιόλας τι έγινε μέσα στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: